RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


2007. április 4. (szerda) - Budapest, Kultiplex

GWAR (USA)
Stereochrist
Mudfuzz (A)

Kötve hiszem, hogy van olyan metálzene kedvelő, aki ne jegyezte volna meg a GWAR nevet. A szokatlan és meghökkentő jelmezekbe burkolózó társaság biztos, hogy mindenkinek beugrik, ha a zene esetleg annyira nem is, de a jelmezekről annál inkább. A furábbnál furább öltözékeket viselő amerikai harcosok 2007-ben is önmagukat adják.

A zene is a nevükhöz illő, hol punkos szimpla riffeket zúdítanak a közönség nyakába, hol hardcore-os elemeket vélhetünk felfedezni, avagy teljesen megrázó pszicho rockot varázsolnak elő gitárjaikból. Itt-ott country-s témák is megszólalnak, ami természetes, hiszen a csapat amerikai. A szövegekről: hol elképesztően morbid dolgokról zengedeznek, máshol pedig a legvacakabb közhelyekből kerekítenek ki mosolyra fakasztó sorokat, és a sci-fi témák sem elhanyagolhatóak. Azt meg el sem merem képzelni, hogy milyen lehet egy lendületes GWAR buli ezekben a maskarákban.
Magyarországon nem mindennap láthat az ember ilyet. Szóval ott a helyetek!

Az este két vendégzenekara is figyelemreméltó. Hazai részről a Stereochrist, akiket biztos, hogy senkinek nem kell bemutatni. Érdemes megnézni őket, már csak azért is, mert eddig két nagyon erős nagylemezzel jelentkeztek és koncertjeik mindig élményszámba mennek.

A másik vendég, pedig az osztrák Mudfuzz lesz.

http://www.gwar.net/
http://www.stereochrist.com/
http://www.mudfuzz.com/

Belépő: 3500 FT (Elővételben, Kultiplex)/4000 FT a koncert napján
Info: booking@insanemusic.hu
Kezdés: 20.00

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!