RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


PRESELECTIE LIVE
EAST WEST FEST ROMANIA

Festivalul East West Fest Romania se va desfasura la Seini (Maramures) in weekend-ul 8-10 august 2008 cu formatii din Franta, Ungaria, Grecia, Austria, Italia, Romania...

In urma concertului de preselectie Cluj Napoca, primele doua clasate vor participa la East West Fest: Mushroom Story (www.myspace.com/themushroomstory) si Antidot (www.myspace.com/antidotgroup).

Concertul de preselectie Maramures a fost anulat, deoarece o singura formatie a depus candidatura. Astfel, Halat Alb (www.myspace.com/halatalb) va fi "calificata" direct.

Ultimul concert de preselectie, pentru formatiile din judetele Satu Mare si Bihor se va desfasura Sambata, 14 Iunie, Casa Zamfirescu, Satu Mare, Ora 19, 5 lei

AZEPAM: www.myspace.com/azepam
CRONIC: www.youtube.com/watch?v=TITWigAP16I&feature=related
ECHOES FROM THE DEEP: http://www.myspace.com/echoesfromthedeep
SMOG: http://www.myspace.com/smogsatumare

Selectia trupelor va fi facuta de catre un juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%. Juriul va fi compus de catre organizatori si profestionisti (muzicieni, jurnalisti, etc.). Pentru a asigura egalitatea sanselor, votul publicului va respecta urmatoarele reguli:
- ordinea pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sort, si va fi cunoscuta doar in ziua concertului
- doar persoanele care sunt prezente de la inceput si raman pana la sfarsit vor avea dreptul de a vota
- fiecare persoana alege ordinea de preferinta a trupelor, cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 4 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 4 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.

Informatii suplimentare:
www.eastwestfest.com
www.estvest.org

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!