RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWSARTMANIA Festival 2008 - locatie ultramoderna si sunet exceptional

Pavilonul 2007 din Sibiu, locul de desfasurare a editiei din 2008 a ARTMANIA Festival, este un spatiu ultramodern, care dispune de toate facilitatile garantand ca a treia editie a ARTMANIA Festival se va desfasura in conditii impecabile.

Gazduind nenumarate evenimente din cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, pavilionul este dotat cu o instalatie performanta de aer conditionat, care poate face fata chiar si temperaturilor ridicate din timpul verii.

Cel mai mare din tara, Pavilionul 2007 are o suprafata de 3000 de metri patrati, fapt ce a conferit acestei constructii o utilitate sporita, adaptabila în functie de nevoile operatorilor culturali, pe toata durata Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

In cazul unor manifestari de mare amploare, cum este ARTMANIA Festival 2008, gradenele existente in incinta pavilionului vor fi demontate, spatiul permitand astfel gazduirea a aproximativ 4000 de persoane. In plus, spatiul este optim pentru desfasurarea concertelor, asigurand o sonorizare exceptionala.

Cu ocazia ARTMANIA Festival 2008, in jurul pavilionului vor fi amenajate nenumarate terase unde se vor comercializa bauturi racoritoare, gustari si bere, libera circulatie spre acestea fiind asigurata de mai mult puncte de acces.

Pavilionul din Piata Unirii a servit ca locatie de desfaşurare pentru aproximativ 70 de evenimente din cadrul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 pornind de la manifestari din cadrul Festivalului de Jazz, Festivalului International de Teatru, Festivalului European de Animatie, A treia Adunare Ecumenica Europeana şi altele.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!