RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Boogie Mamma

Három hónap, három válogatáslemez! Újabb válogatáslemezre került fel Boogie Mamma-dal, negyedéven belül ez már a harmadik ilyen szereplése az együttesnek. Az 1 év Könyvtárklub című lemezen tavalyi nagy slágerük, a Mi adtuk az EU-nak a legjobb nőket szerepel.

Az első születésnapját ünneplő ELTE Könyvtárklub egy válogatáslemezzel lepte meg törzsvendégeit, melyen a budapesti szórakozóhely legnépszerűbb fellépőinek egy-egy dala szerepel. A PASO, a Belmondo vagy épp az Üllői úti fuck mellett a Boogie Mamma is helyt kapott a korongon, mégpedig legnépszerűbb dalával, a Mi adtuk az EU-nak a legjobb nőket cíművel.

A zenekar nagyon belejött a válogatáslemez-műfajba, hiszen három hónap alatt ez már a harmadik ilyen megjelenése a Boogie Mammának. A sort a MOVE! című lemez nyitotta, amelyen a tavaly felvett Telemarketing mellett egy különleges, vadonatúj dal is helyt kapott. A médiaerőszakról szóló Vértévét a kelta folkot játszó Gallowglass együttessel közösen írták és vették fel (meghallgatható a www.myspace.com/boogiemamma oldalon).

Ezután Karafiáth Orsolya szerző lemezére, a Maffiaklubra készült egy közös dal az ismert színésznő, Für Anikó közreműködésével Game over címmel. A szám születésének körülményeiről a zene.hu faggatta az együttest (www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=12606).
A MyMusic újságírója viszont a Boogie Mamma zenészeinek hétköznapjaira volt kíváncsi: www.mymusic.hu/cikk.php?id=5578


Boogie Mamma koncertek:

2008. június 21.
Orfű, Fishing On

www.boogiemamma.hotband.hu

 

Cadaveres

Aloha! Júniustól indul a nyári fesztiválozás a zenekar számára, egy-két németországi és szerbiai fesztivál mellett a legtöbb magyarországi bulin találkozhattok velünk: JMB Fesztivál, Rockmaraton, Hegyalja, Campus Feszt, SZ.A.R. Feszt, AzFeszt, Verpeléti Rock Fesztivál és a nyárzáró FEZEN Fesztiválon... Aki nem lesz ott az biztosan ki lesz nyírva!

A napsütéses fellépéseken már tuti kaptok egy kis ízelítőt az új nótáinkból! Kemény lesz!
Augusztus 25-től pedig az érdi Bakery Stúdióban megkezdődnek a második Cadaveres nagylemez felvételeinek munkálatai, Varga Zoltán irányításával! Elkészült a zenekar Seventh Heaven dalának klipje, premier a jövő héten, ha az égiek is végre így akarják !
A májusi Dobos Magazinban pedig olvashattok egy exkluzív interjút Greg-H-el (Homonnai Gergő Szuperdobostestvérünkkel) Hoppá!
Gyertek a bulikra, vegyétek a lemezt, kell a lóvé Balika őszi zsírleszívó műtétjére!

Jó nyarat, bulikat, hideg sört, jégkrémet !

CadaFürdőgatyaMetal

Cadaveres koncertek:

2008. június 20.
Miskolc, JMB Feszt

2008. június 27.
Amsterdam, The Cave

2008. június 28.
Stapelmoor, Free For All Fest


www.cadaveres.hu
www.myspace.com/cadaveres

dózer.hu

Jól sikerült a Kék Lyukas buli,az első sorokban ott tombolt aktívan a WMD 20%-a,a Powerground Management 50%-ával vállvetve.

Rövid pihenőidő után június végén újra belehasítanak a koncertezésbe,lesz pár feszkó is a bulik között,a rétegzene perifériája egyre jobban bekúszik a köztudatalattiba. Ígéretünkhöz továbbra is tartva magunkat itt a lemezbemutató 3. számáról a
videó,nevesül a Balkán Expressz.(www.youtube.com/watch?v=Sf2Oq3lFdSg)
Bővült a zenekar mercs-kínálata is,most már fehér póló is rendelkezésre áll, akinek az megy jobban a retiküljéhez, vagy csak unja a feketét, egyszóval: Dózer.hu póló feketén-fehéren,vagy fehéren-feketén, igény(telenség) szerint

Endless

Az székesfehárvári Endless énekesnője, Wanda küldött nekünk zenekari híreket: "Sziasztok, most rendhagyó módon én küldöm a híreket, mert Kéményes tiszteletes, a másik énekesünk súlyemelő edzőtáborban van (ne röhögjetek, ez most komoly... ő egy metálzenekarban éneklő súlyemelő pap).

Helló. Már biztosan sokan értesültetek róla, hogy elkészült az első demó CD-nk (a endlessmusic.hu/hu/cd/ oldalon lehet letölteni a dalokat), ami az Invasion of the Mole People címet kapta. Mivel sokan értetlenül álltak a vakondemberes cím hallatán, a blogunkra (endless.blog.hu) írt a dobosunk egy magyarázkodást, hogy mit is jelent.

Aki szeretne a CD-ből egy gyári, nyomdai borítós példányt, az írjon egy e-mailt a zenekaros e-mail címünkre (info@endlessmusic.hu) és AJÁNDÉKBA küldünk neki belőle, mert mi jó emberek vagyunk.

A felvételek egyébként a Wackoros Miki stúdiójában készültek (kivéve a dob, mert azt Ricsi az Audioplanetben ütötte fel Jaya vezénylete alatt) és hát bárkinek csak ajánlani tudjuk a helyet, Miki nagyon jó munkát végzett és sokat kihozott belőlünk, például lebeszélt minket a Burzum feldolgozásról, de talán jobb is ez így. A dalok persze, hogy még keményebbek lettek, a dallamos részek meg még dallamosabbak...

Invazionista vakond-A weben már olvasható pár helyen kritika róla, a nuskull.hu-n például nagyon jó kis írás kapott helyet, pedig nem is fizettünk nekik (sokat). Tunyogi mester is írt egy összefoglalót, ami nemsokára helyet kap a honlapunkon (endlessmusic.hu). Ja igen, a honlapra felkerült pár videó is, amit Pippo barátunk készített a legutóbbi Székesfehérvári bulinkról, ahol a Subscribe, a német Obscure és az erdélyi Guerrillas zenekarokkal (igazi vakondokhoz méltóan) túrtunk.

Mivel a zenekar pasijai a szokásos nyári elfoglaltságukat űzik (ásnak, ezen kívül a Ruskó Petink a családi pékségükben dagasztja a tésztát, a Tomink egy hónapon át sziklákra mászik fel valahol Lengyelországban, a Ricsink buszsofőrködik, a Kéményes Petink meg ugye súlyt emel... ez így összefoglalva elég vicces), így a következő bulink augusztus környékére van leszervezve, a III. WMD-Days fesztre, ahol remek bandák társaságában fogunk zenélni és inni (a fiúk. én nem.)

Viszlát a föld alatt!"

>>>>>

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!