RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Zombie11 Produkció

"Ezen a héten a pécsi Toxic Club megint változatos programokkal vár minden kedves érdeklődőt: A korsó sör 200 Ft egész este kedden a KeddÉjJavító nevű retro rockzenei esten, ahová ingyenes a belépés. Szerdán Kurt Kobain halálának 15. évfordulója alkalmából Nirvana emlékest lesz, ahol fellép a Nirvana dalokat játszó Nirhuana! Csütörtökön Dalárda Rock Karaoke vár italakciókkal: Gin+Tonic, Vodka+Narancs - 200 Ft. Pénteken az Alvin és a Mókusok jön lemezbemutató koncertjével, vendégül a Vészkijárat zenekart hozzák. Szombaton a Night Visions nevű bulin fellépnek: Beneth, Blizzard, Teurgia, Baskíria, Aetherius Obscuritas. Mindenkit várunk szeretettel a rendezvényeinkre!

A Dalriada április 17-én pénteken Kecskeméten játszik a Rock Café-ban a Keeper of Dreams zenekar társaságában. Kapunyitás este 8 órakor, koncertkezdés 9-kor!

A HétköznaPI CSAlódások április 17-én pénteken a székesfehérvári Pucok klubban játszik a Fegyelmező Részleg, a Randomchords, és a német csajpunk banda, a Troublekid társaságában.

A SKA-Pécs április 18-án szombaton Kaposváron játszik a Pogo centerben! Mindenkit várunk szeretettel rendezvényeinkre!"

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!