RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


EXPATRIATE - open-act pentru concertul PLACEBO din Bucuresti

EXPATRIATE este prima trupa confirmata in deschiderea concertului PLACEBO de la Romexpo din data de 21 iunie.

EXPATRIATE vin din Australia, tara in care au cunoscut succesul inca de la debut, o data cu lansarea albumului "In the Midst of This". Albumul a fost bine primit de critica de specialitate, trupa fiind nominalizata la categoriile "Best New Band" si "Best New Album" la Premiile ARIA (echivalentul australian al BRIT AWARDS).

Comparatiile cu trupe ca INXS, The Killers sau Interpol, turneele alaturi de Silverchair sau Wolfmother precum si prezenta pe scena celui mai mare festival din Australia, Big Day Out, atrag atentia caselor de discuri europene si in consecinta in toamna anului trecut baietii se muta in Berlin si pregatesc terenul pentru "cucerirea" Europei.

Primul contact cu publicul european este facut in turneul sold-out de cluburi din iarna alaturi de dEUS. Debutul discografic este programat pentru luna mai cu single-ul "Crazy" iar in aceasta vara sunt deja programate aparitii la festivaluri importante precum Rock Am Ring/Rock Im Park, NovaRock si Rock Werchter.

Mai multe detalii despre australieni pe site-urile lor:
www.expatriateband.com si www.myspace.com/expatriateband
In deschiderea concertului PLACEBO, EXPATRIATE vor face cunostinta pentru prima data cu publicul din Romania in show-ul live ce va avea loc pe data de 21 iunie in cadrul ROMEXPO, eveniment in care ambele trupe isi vor promova noile albume.

Biletele pentru concertul PLACEBO din 21 iunie 2009 se comercializeaza la preturile de 175 RON (Zona A - in fata scenei) respectiv 100 RON (Zona B). Biletele pot fi procurate online la MyTicket.ro si din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, cluburile Control, Fabrica si Fire.

Concertul PLACEBO din 21 iunie 2009 este produs de One Event.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu

www.placeboworld.co.uk
www.myspace.com/placebo
www.event.mu

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!