RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Bombariadó!

Rockabilly Cirkusz
2009. május 02. szombat, 20 óra - Budapest, Merlin
100% rockabilly, minden percben és négyzetméteren

Igazi cirkuszt akarsz? Itt van a Rockabilly Cirkusz! Akarsz részese lenni egy őrületes időutazásnak? Szívesen néznél körül az ötvenes évek világában? Most átélheted a hangulatát, érezheted a bőrödön, a hajadon, garantáltan megbizsergeti az egész testedet, a szemedet és főleg a füledet!

Ezen az estén ott lesznek a kedvenc zenekaraid, köztük a szenzációnak számító igazi kultusz zenekar, a Gunning Dogs, akik egykor lebetonozták a magyar rockabilly élet alapjait és itthon is elindították a népszerűség útján! Az öreg haveroknak az utolsó buli élményeként, a friss vérként érkezett fiataloknak legendaként lép színpadra a csapat. Az 1991-es lemez anyaga 15 év után először hangzik el!. Az énekes-gitáros Lucky, alias Pete Gorilla, a doboknál Fácán, a nagybőgőnél Tom Alien rázza majd.

Természetesen nem maradhat el azoknak a bandáknak a koncertje sem, akik a hatásukra tovább vitték a rockabilly zászlaját! Tíz év Mystery Gang után Fácán vadonatúj rockabilly zenekara, a Tom Stormy Trio lesz a Cirkusz egyik fő produkciója! A banda a szintén nemzetközileg jegyzett Long Tall Sonny-val, és a nagybőgők rémálmának megszemélyesítőjével, Buddy Benkey-vel először mutatkozik be Budapesten. Külön élmény lesz, hogy a műfaj alapfigurája visszatért a csak hozzá köthető állva doboláshoz! Nagy zúzda várható!
Ha pedig tetszik, haza is viheted, hiszen a Tom Stormy Trio albuma ezen a napon jelenik meg, így azonnal meg is vásárolhatod a Bombariadó Shop-ban! Sőt! Az újra kiadásra kerülő Gunning Dogs album is CD formájában, ezen a napon, igazi kuriózumként sorszámozva szerezhető be ugyanezen a helyszínen!

A budapesti Los Tiki Torpedoes mexikói ízű psychobilly koncertje igazán jó csattanója lesz az éjszakának, de közben Ausztriából érkezik Chilli - a legcsípősebb rockabilly énekes csaj Európa szerte! - és kisérő zenekara, a Baracudas. Új CD-jük magyarországi lemezbemutató koncertjét nyomják le. Kiscsaj, óriási hanggal! Első sor!

Ezen az estén azonban nemcsak koncertek lesznek. Már a parkolóban kezdetét veszi az őrület, ahol este hattól megkapod az első dózist, hogy a kapun túl végleg elveszhess a forró rockabilly világában. Az ötvenes évek autói fogadnak majd, miközben tíz projektorból és vetítőből a legmodernebb stílus szerinti vizuál megoldásokkal vágott, -és szerkesztett ötvenes évekbeli filmek és képek festik be a falakat. Pulzál és lüktet az egész Cirkusz majd, bármerre nézel!
Mindehhez a zenei aláfestés a rockin' dj lemezeiről üvölt. Rock-rock-rock!

Minden teremben és zugban vár valami érdekesség, valami izgalmas megfejtés, de mérget vehetsz rá, hogy sütni fog! Tetováltatnál? Bölény már üti is be a tintát a bőrödbe. Természetesen a legmenőbb old school mintákat varrja kitelepült autentikus tetováló szalonjában. Nonfival ne is próbálkozz nála ezen az estén!
Külön moziteremben az ötvenes évek tiltott szexfilmjei forognak. Ezt inkább nem is részletezzük. A Catfight Club tetovált pin-up csajai is feltűnnek a Cirkusz forgatagában. Borzolják a hangulatot és irányt mutatnak a Pin-Up világában. Ezt látni kell!

A Converse és a SunsetStar legújabb cuccait is megmutatják neked a standoknál. A Bombariadó! Shop-ban a Cirkusz pólóit és a fellépő zenekarok CD-it veheted meg.

Figyelünk! Naná, hogy megdobjuk a bulit egy-két pia akcióval is.

Számítunk Rád!

Jegyek elővételben április 2-tól, 2.300 Ft-os áron kaphatók kizárólag a SunsetStar üzletében. Figyelem! A kedvezményes elővétel csak az első 300 db jegyre vonatkozik! A továbbiakban a jegyek 2.700 Ft-ért szerezhetők be korlátozott számban!

A koncert után ha megtartod a belépődet, 30%-os kedvezménykuponként felhasználhatod a SunsetStar üzletében!

Május 2-án már csak a helyszínen vásárolhatsz jegyet 17.00-tól, teljes áron, 2.700 Ft-ért.

SunsetStar Budapest
1081 Budapest, Bezerédi u. 19.
Nyitva: H-P: 11-19, Sz: 12-14.
Tel.: +36-1-323-1463
email: info(at)rockandrollshop.hu
www.rockandrollshop.hu

Merlin Színház
1052 Budapest, Gerlóczi u. 4.
www.merlinszinhaz.hu

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!