RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Disco Express és Nightquest a Wigwam Rockclubban

Április 24-én, pénteken és 25-én, szombaton megint két óriási koncerttel várja aWigwam Rockclub a rock és az operametal kedvelőit. Pénteken a Buttercup és a Nightquest (Nightwish Tribute) lép színpadra, szombaton pedig a Disco Express szolgáltatja a talpalávalót, illetve természetesen mindkét koncertet reggelig tartó rockdisco követ majd.

Ezen a hétvégén is a szokásos erős koncert és buli felhozatallal vár mindenkit a Wigwam Rockclub, azaz több fellépővel és rockdiszkóval. Április 24-én, pénteken Buttercup és Nightquest koncerttel kezdődik az éjszaka. A Nightquest a finn Nightwish operametal banda tribute zenekara. 2006-os megalakulásuk óta kétszer bejárták az országot, kétszer megfordultak a fővárosban, amit most a harmadik budapesti koncert követ a Wigwam Rockclubban. Előttük a Buttercup is színpadra áll, ők szintén 2006-ban alakultak, négy csajból áll, és dallamos rockzenét játszanak. A belépés 22 óráig ingyenes, utána 1200 forintba kerül, és a koncertek után nem marad el a reggelig tartó rockdisco.
Másnap, azaz szombaton pedig a Disco Express áll színpadra, akik nevükkel ellentétben nem csak diszkó slágereket dolgoznak fel, hanem a beat korszaktól a 70-es évek bugiján át a XXI. század slágeréig mindent, illetve már a második saját dalokat tartalmazó lemezük is elkészült.

- A hagyományos, tőlünk már megszokott Wigwam-koncerttel várjuk a közönséget, hiszen rendszeresen játsszunk itt - kezdte Indián, az együttes frontembere. - Az újdonság az lesz, hogy felvettük már az új, Nyalóka című lemezt, ami ugyan még nem jelent meg, de jó sok számot játsszunk majd róla. Ez a lemez már saját dalokat tartalmaz, ugyanúgy, mint a legutóbbi, Ah.merica című albumunk, amiről szintén több dalt játsszunk majd. De persze a tőlünk már megszokott feldolgozások is elhangzanak majd a másfél órás koncert repertoárjában.

A belépő erre az estére is 1200 forintba kerül, és persze a koncertet megint rockdiszkó követi.

További információk:
www.wigwamrockclub.hu

Forrás:

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!