RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEKDESTRUCTION
CONFIRMATI OFICIAL LA
FESTIVALUL ROCKIN' TRANSILVANIA 2009

Legendarul grup german de thrash metal DESTRUCTION este confirmat oficial la editia a doua a festivalului Rockin' Transilvania, care se va desfăsura în weekend-ul 12-14 iunie la Sibiu, pe Stadionul Municipal. Destruction vor urca pe scena festivalului în ziua de duminică, 14 iunie.

Au existat încă de anul trecut discutii cu agentul grupului, în vederea participării la Rockin' Transilvania. Membrii grupului Destruction si-au exprimat de altfel dorinta de a cânta la Sibiu încă din anul în care Sibiul a fost Capitală Culturală a Europei. Organizatorii festivalului Rockin' Transilvania au plăcerea deosebită de a le acorda celor de la Destruction sansa de a se reîntâlni cu publicul românesc, de această dată într-un spectacol de exceptie în aer liber.

Cu 27 de aparitii discografice în aproape 27 de ani de activitate, Destruction sunt, alături de Kreator si Sodom, un nume clasic al muzicii thrash metal, fiind unul dintre cele mai de succes grupuri germane ale genului, la scară internatională. Entuziasti si creativi, Destruction sunt unul dintre cele mai des întâlnite nume pe afisele marilor festivaluri rock. În acest an, alături de festivalul Rockin' Transilvania, în sectiunea de concerte de pe pagina oficială Destruction (www.destruction.de) se regăsesc numele unor importante festivaluri europene, printre care Hellfest (Franta), Metalway (Spania). Metalcamp (Slovenia) si celebrul Wacken Open Air (Germania). Cel mai nou album de studiou al grupului, intitulat D.E.V.O.L.U.T.I.O.N. si apărut în vara anului trecut la casa de discuri AFM Records s-a bucurat de multe critici pozitive si de aprecierea fanilor muzicii thrash metal. Iată de ce se poate spune că Destruction îsi continuă cariera muzicală cu succes si cu aceeasi energie si creativitate care i-a caracterizat dintotdeauna.

Biletele de intrare la festivalul Rockin' Transilvania vor fi disponibile în cel mai scurt timp în întreaga tară. Revenim în curând cu informatii precise în acest sens, precum si cu noi confirmări la Rockin' Transilvania 2009. Precizăm că headlinerii editiei din acest an a festivalului nu au fost anuntati încă si că organizatorii mai pregătesc câteva surprize plăcute fanilor muzicii rock din România!

Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociatia Rockin' Transilvania. Rockin' Transilvania este o actiune co-finantată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu si Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!