RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


A Kalapács zenekar Erdővidéken

A Dark River Rock Feszt III. 2009.május 15-17 között kerül megrendezésre, ahol 16-án, szombaton 21:00-tól lép színpadra a Kalapács zenekar.

Kalapács József 1982-től 1990-ig, a zenekar két részre szakadásáig volt a Pokolgép énekese, majd Nagyfi László-val megalakították az Omen-t, aminek 2000-ig volt az énekese. Közben, 1996-ban kiadott egy szólóalbumot "Kalapács" címmel. Az Omen zenekarból való kiválása után alakította meg a Hard együttest, ahol a korábbi heavy metaltól eltérően hard rockot énekel, eddig három albumuk jelent meg és rengeteg koncertet adtak. Mindenképpen meg kell említeni, közvetlen az Omen után, a 2000-ben induló Kalapács nevű zenekarát, mely eredetileg Pokolgép Tribute Projektként indult, de egy önálló zenekarrá nőtte ki magát. Kalapács József olyan együttesek előtt is énekelt már, mint a Judas Priest vagy a Deep Purple.
A Kalapács zenekarnak eddig hat albuma jelent meg:
Mítosz, Életreítélt, Keresztes háború, Totem, Ösztön és Az első merénylet.
Azért is izgalmas a Kalapács zenekar Dark river Rock Fest-en való fellépése, mert még soha nem járt Erdővidéken, pedig ott hatalmas rajongó tábora van.

www.erszi.uw.hu

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!