RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEKJON OLIVA'S PAIN CONFIRMAȚI OFICIAL LA FESTIVALUL ROCKIN' TRANSILVANIA 2009

Turneul european al grupului american JON OLIVA'S PAIN, care va începe la sfârsitul lunii mai, va include si România. Jon Oliva's Pain va cânta în Sibiu la cea de-a doua editie a festivalului ROCKIN' TRANSILVANIA, în ziua de duminică, 14 iunie.

Jon Oliva's Pain este proiectul solo al muzicianului Jon Oliva, binecunoscut în întreaga lume datorită celebrului grup SAVATAGE, pe care l-a înfiintat la începutul anilor '80 împreună cu fratele său, chitaristul Criss Oliva. După decesul fratelui său într-un tragic accident rutier, în anul 1993, Jon Oliva a rămas în Savatage, dar trei ani mai târziu a pus bazele unui proiect nou, intitulat Trans-Siberian Orchestra, care a înregistrat un mare succes si al cărui stil muzical este o combinatie de rock simfonic, metal progresiv si elemente de muzică clasică. În 2003 Jon Oliva a înfiintat un nou grup, intitulat initial The Jon Oliva Project, si al cărui nume a fost schimbat mai târziu în Jon Oliva's Pain.

Jon Oliva nu este doar un geniu muzical, ci totodată un showman de primă clasă. El este binecunoscut publicului rock international datorită umorului său, iesit din comun si nelipsit din concertele sale. Având în vedere că se va afla pentru prima dată în România, Jon Oliva promite spectatorilor un show de exceptie din care nu vor lipsi piese de succes din repertoriul Savatage.

Biletele de intrare la festivalul Rockin' Transilvania vor fi disponibile în cel mai scurt timp în întreaga tară. Revenim în curând cu informatii precise în acest sens, precum si cu noi confirmări la Rockin' Transilvania 2009.

Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociatia Rockin' Transilvania. Rockin' Transilvania este o actiune co-finantată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu si Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!