RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Parazita visszafelé

Nemrég került a boltok polcaira a szegedi illetőségű, de ha úgy tetszik ausztráliai gyökerekkel is bíró Honeybeast zenekar Parazita című kétnyelvű duplalemeze. A címadó dal immár klip formájában is él, s a film érdekessége, hogy visszafelé forgatták, így Czutor Anett énekesnő a szöveget visszafele volt kénytelen megtanulni.

Egyedülálló teljesítménnyel iratkozott be Czutor Anett, a Honeybeast zenekar frontembere a hazai rockzene nagykönyvébe. Nemrég megjelent Parazita című albumuk címadó dalának klipforgatásához ugyanis angolul s magyarul egyaránt fordítva, visszafelé tanulta meg a szöveget. Az eredmény a http://www.youtube.com/watch?v=Nliw5Sux1AQ oldalon látható.

A korábban Honeybee néven futó zenekar idén márciusban egyből dupla lemezzel indított, hisz a magyar mellett angol verzióban is hallhatók a számok, ami nem csoda, hisz Anett Ausztráliában nevelkedett, s a szövegek javarészt angolul születnek. "A dalszövegek a férfi és nő kapcsolatot mutatják be, a nők szemszögéből. A nő szerepét a társadalomban, az egyedül élő, elvált szülők gyerekeként felnövő "szingli" nők problémáival, mindennapjaival foglalkozik az album anyaga." - nyilatkozta Czutos Anett. A Parazita című lemezen egy képzeletbeli dokumentumfilm bontakozik ki egy harmincas nőről, aki sajátos szenzitív látásmódjával teszi közzé zenés "blogjában" a körülötte zajló világot.

Az elektro rock műfajban nagy célra törő zenekar számos tehetségkutató versenyen bizonyított már és ma már nincs olyan jeles hazai fesztivál, mely ne szerepeltetné a csapatot.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!