RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Nova Rock 2009 Nickelsdorf, Ausztria július 19-21.

A BPRNR-tól (többek között a Nova Rock magyarországi képviselete - reklám, jegyárúsítás -) a következő híreket kaptuk a Nova Rock fesztivállal kapcsolatban:

"Az osztrák szervezők szerint a fesztivál idén sold-out lesz, azaz minden jegy elkel. Az utolsó 10.000 darab belépőt 10 euróval drágábban árusítják, azaz Magyarországon is ugyanennyivel kerül többe. Szerencsére még van az előző készletből olcsóbb jegyünk, az eddigi 35.000 Ft-s áron, de ezek rohamosan fogynak. Aki biztosan és olcsóbban akar ott lenni a fesztiválon, az már ne nagyon hezitáljon a vásárlással.

1: A legfontosabb, hogy NEM, azaz NEM fogytak el a jegyek, legalábbis nálunk nem!
2: Második legfontosabb, napijegy NEM lesz!
3: Az egész országban mi adjuk a legolcsóbban a jegyet, 35.000 Ft-ért. Halottam srácoktól, hogy vannak helyek, ahol 37-38.000-ért árulják a jegyeket. Ha nem akartok nagyot bukni, akkor ajánlom, hogy a Westend Rockstarban, a Hammer boltban, vagy személyesen az irodánkban (Soroksári út 48.) vegyétek meg. Budapestre, az agglomerációba és vidéki nagyvárosokba működik szállítás, előzetesen egyeztetni kell Pintér Norbert-nél (info(at)novarock.hu).
4: Még van hely a légkondícionált, DVD-vel, mosdóval feslszerelt full-extrás buszainkban, jelentkezni a fenti mailcímen lehet.
5: Ételt, italt a kempingbe korlátlan mennyiségben be lehet vinni, aki volt valamikor, nyilván emlékszik a húszliteres söröshordót tologató srácokra. Viszont a kempingből SEMMIT nem engednek be a küzdőtérre, szigorú motozás van, balaesetvédelmi okokból. Termszetesen bent is, csakúgy mint a kempingben lehet ételt, italt vásárolni."

Fesztiválinfó, jegyárak, buszos utazás felől az info(at)novarock.hu címen lehet érdeklődni.

www.novarock.at
www.novarock.hu

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!