RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Nemzetközileg is elismert a Room Of The Mad Robots

Az idei Húsvét különösen jól telt a Room Of The Mad Robots számára, hiszen miután bekerültek Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató során az International Live Award bécsi negyeddöntőjébe, itt is továbbjutottak, így májusban ők is felléphetnek a döntőn több ezer ember előtt. A csapat 1000 banda közül került a legjobb 10-be, így nem csoda, hogy a jövő reménységei között tartják számon őket. A Wan2 aktuális számában megjelent egy cikk a zenekarról, amiből az is kiderült, hogy a tehetségkutató volt eddig életük legemlékezetesebb bulija.

A májusi döntő sem mindennapi esemény, hiszen az este főzenekara a Hail (ének: Tim "Ripper" Owens / Judas Priest, Beyond Fear, Yngwie Malmsteen, Iced Earth; gitár: Andreas Kisser / Sepultura; basszus: David Ellefson / F5, Megadeth; dob: Jimmy DeGrasso / Alice Cooper, Megadeth, Suicidal Tendencies). A csapat feldolgozásokat játszik. És hogy miket? Black Sabbath, Pantera, Sepultura, Megadeth, Judas Priest, Metallica...
Bővebb infó itt: http://www.planet.tt/liveszene/1_ABC/termine.php

Egyébként nem csak a Room Of The Mad Robots szerepelt jól a negyeddöntőben, az Esti Kornél és a Peacetones is előkelő helyen végzett.

Gratulálunk a zenekaroknak, a döntős csapatnak pedig szurkolunk!

A szervező csapat
www.tehetsegkutato.hu

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!