RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Légyszíves klip a Kiscsillagtól

A napokban készült el a honi rock-égbolt legfénylőbb égiteste, a Kiscsillag zenekar második albumának második klipje, a Légyszíves című dalra komponálódott filmetűd, melyet a http://www.youtube.com/watch?v=a1DN-MbqAmA oldalon már meg is tekinthet a nagyérdemű.

A Kiscsillag zenekar második albumának második klipjét az utolsónak olvadó hazai hó és Wieden Kriszta közreműködésével az utóbbi hetekben készítette el a Nagymerénylet névre hallgató rendezőpáros, Nagy Gergő és Merényi Dávid. A video különlegessége, hogy Lovasi András női szövegét Kriszta énekli végig, szinkronban az énekes-szövegíróval.
Az eleinte tétovának tűnő, titokzatos lányt a városban téblábolva, szánkóját sétáltatva ismerjük meg, ahonnan egyre határozottabb kitartással igyekszik egy mesés, havas hegyvidékre, ahol - lám-lám! - a zenekar tagjaira akad. Ők több-kevesebb lelkesedéssel csatlakoznak hozzá, hogy végül otthonába húzza őket a szánján. Hogy mi célból, az kiderül a szellemes video végén, ami egyébkent egy igaz történet, s valaha az egykori Amorf Ördögök zenekar tagjaival esett meg. A Nagymerénylet stúdió immár állandó bútordarabját képező Csepeli Eszter operatőri munkája, Papp Vivi vágóasztalán, tökéletes összhangba került, az ezúttal Tövisházi Ambrus által írt - elszánt és energikus - zenével.

Fork, Spoon and Knife

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!