RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Földönkívülieknek zenél a Tirpunk

Elkészült a Tirpunk új videó klipje a Hogyha szólít című számhoz. Az animációs kisfilm hamarosan látható is a magyar MTV-n, illetve már készülnek a nyári fesztiválszezonra, miközben járják az országot a fellépések végett.

- A filmet az énekesünk készítette, három éve kezdte el, de akkor még fogalmunk sem volt róla, hogy melyik dalhoz lesz. A Hogyha szólít című szám végül nagyon passzolt az ötlethez, úgyhogy ehhez fejeztük be a filmet. Vannak benne földönkívüliek egy komoly emberrablással keverve, meg mi is szerepelünk animációs figuraként, és szerintünk elég vicces lett. Most járjuk az országot, koncertezünk többek közt Kaposváron május 2-án, majd Budapesten, Nyíregyházán is. Emellett pedig készülünk a nyári fesztiválszezonra, láthatóak és hallhatóak leszünk például a Rockmaratonon, a Cibak és Veréb feszteken is - árulta el Lauer Gábor, a Tirpunk gitárosa.
Mint ismert, a Tirpunk Vágó István Legyen Ön is milliomos! műsorában nyert pénzből készítette el egy éve megjelent második lemezét Tiprunk címmel.
- Körülbelül két éve kerültem be a játékba, és szerencsére 800.000 forintot nyertem is Vágó Istvántól. Úgy mentem be, hogy ha nyerek, akkor azt az együttesre fordítom, és így is lett, ebből a pénzből finanszíroztuk második albumunk gyártási költségeit - tette hozzá Gábor.

További információ:
www.tirpunk.hu

Forrás:

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!