RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Scorpions koncert Budapesten!

Április 21-én Budapesten is színpadra áll a német rockzene legnagyobb legendája, a Scorpions. A SYMA Csarnokban tartandó koncertre az első 1000 állójegy kedvezményes áron érhető el, és a szervezők ülőhelyeket is kínálnak majd a rendezvényre.

A Scorpions zenekar egy igazi hardrock legenda, amely immár 40 éve áll a színpadon. Kétség nem fér hozzá, hogy ők Németország legnagyobb, legismertebb rock bandája, akiket a Rammstein, vagy a kortárs Accept és a Halloween sem tudott túlszárnyalni. A Scorpions már a rendszerváltás előtt is azon kevés együttesek egyike volt, melyet jól ismertek a keleti blokkban is, és persze az egész világon. Talán ennek is köszönhető, hogy az 1990-es "Wind of Change" (A változás szele) című dalok az akkori átalakulások egyik szimbólumává vált. A dal azokat az élményeket dolgozza fel, amiket néhány évvel korábban a Szovjetunióban szereztek: a moszkvai Vörös téren a Music Peace Festival fellépőjeként Bon Jovi, Ozzy Osbourne, a Mötley Crüe és a Skid Row oldalán játszottak, több mint 1.000.000 ember előtt.

Az új album, a Humanity - Hour I 2007-es megjelenése valóságos ünnepi hangulatot teremtett a rajongók körében, hiszen az elmúlt 10 évben mindössze három stúdiólemezt adott ki a zenekar. Mindenesetre megérte várni: az új lemez úgy viszi tovább a klasszikus Scorpions jellemvonásokat, hogy friss és modern hangzással kényeztet. A megjelenés után a zenekar több mint 30 állomásból álló világ körüli turnéra indult, melynek során sok olyan országba is eljutottak, ahol korábban még sosem jártak. 2009 tavaszán végre Budapestet is újra meglátogatják: a hazai rajongók április 21-én a SYMA Csarnok színpadán láthatják a Scorpionst.

Belépőnket megvásárolhatjuk országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható, de kérhetjük belépőnket a mobilunkra is! Romániában jegyek kaphatók a Paranoid Rec.-nál (www.pr.rockpolis-media.com).

A GoProduction és az EPG Concert Agency bemutatja: The Scorpions
2009. április 21., kedd 19 óra
Budapest, SYMA Csarnok (XIV. Dózsa György út 1.)
Belépőárak:
Állóhely: kedvezményes áron (az első ezer darab) 8990 Ft. További jegyinformáció, ülőhelyek hamarosan!

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.the-scorpions.com
http://www.epg.sk
http://www.ticketportal.hu
www.pr.rockpolis-media.com

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!