RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Fesztivál elölről, hátulról

A kelet-közép európai régió legnagyobb rendezvény és háttértechnikai kiállítását rendezik meg február 20-21-én a Papp László Sportarénában. Az EVENT EXPO több mint száz kiállítót vonultat fel, bemutatva a rendezvény- és háttértechnika széles skáláját, a színpad- és hangtechnikától kezdve a biztonságtechnikán át a változatos vizuális megoldásokig. A tavalyi nagy siker után második alkalommal rendezendő EXPO már a Nyugat Európában is komoly múlttal és tapasztalattal rendelkező cégek számára is vonzó megjelenési lehetőség, így számos német és holland cég megoldásaival is megismerkedhetnek majd az érdeklődők. A szervezők február 5-ig várják még kiállítók jelentkezését.

Emeletes rendezvénysátor, vízfüggönyre vetített mozgókép, vízsugarak alkotta feliratok és még több tucatnyi újdonság, a rendezvénytechnika legaktuálisabb trendjei mutatkoznak be a II. EVENT EXPO-n. A 7000 m2-es kiállító-területen a szervezők igyekeznek felvonultatni a rendezvények teljes körű háttér-, eszköz-, és ötlettárát úgy, hogy változatos programokat kínálva teszik "élővé" a kiállítást. Az idén a kínálat a tavalyinál is színesebb, így nem csak a szakmai közönség számára nyújt érdekes látnivalókat: lesznek játék- és masszázsgépek, informatikai újdonságok.
A Hatósági Szakmai nap tavaly megkezdett hagyományát folytatja a résztvevők kérésein alapuló idei workshop, a rendezvényekre vonatkozó jogszabályok változásairól és alkalmazásukról.
"Ajánljuk azoknak, akik ötleteket szeretnének gyűjteni ahhoz, hogy milyen újdonságokkal, érdekességekkel lephetik meg vendégeiket, partnereiket 2009-ben, saját rendezvényeiken és ehhez egyben szeretnék látni, hol tartanak ma a rendezvények kialakításának lehetőségei." - nyilatkozta Lakos László, a rendezvény egyik szervezője, a Tranz-Org Rendezvénytechnika Kft. vezetője. A kiállítás részleteit az www.eventexpo.hu weboldalon ismerhetik meg az érdeklődők.
Újdonság a szakmai programok között a Expo Rapid Randi elnevezésű program. Ennek keretében neves hazai reklámozók képviselői adnak rendezvény- briefeket a jelenlévő rendezvényszervező ügynökségeknek, akik a közönség előtt prezentálják javaslataikat a megbízók felé. Az "élesre szimulált" tenderhelyzet több szálon folyik, s összegzésképpen közös kerekasztal beszélgetés tisztázza a megbízói elvárásokat és az ügynökségi várakozásokat. Mindezt az érdeklődők kivetítőkön is végigkövethetik.

Fork, Spoon and Knife

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!