RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Ötöt tervez Lovasi

Lovasi András, a Kispál és Kiscsillag zenekarok frontembere által 2006-ban alapított Megadó kiadó eddig négy zenekar öt lemezét jegyzi. Az alternatív finomságokra szakosodott kiadó 2009-ben öt kiadványt tervez.

Saját zenekarával, a Kiscsillag zenekarral indított Lovasi a kiadói pályán, majd egy évre rá jött a hazai zenei élet egy nagy fricskája, a Zuboly és később Péterfy Bori, mely már aranylemezként írta be magát a hazai zenetörténetbe. A tavalyi évben a Pál Utcai Fiúk első két lemezét adta ki újra a Megadó

Az idén Lovasi belehúz és öt kiadványt is tervez. Köztük február elején a Kiscsillag második lemezét és a ColorStar legújabb hanganyagát. Lovasi elmondta, hogy az új Kiscsillag még pörgősebb, rockandrollosabb az előzőnél, mindössze két lassú kompozícióval. Ahogy tömören megfogalmazta "13 szám, 40 perc". Lovasi régi álma is teljesült a Kiscsillag mostani felállásával: az új dobos Mihalik Ábel jelenlétével immár háromszólamú vokál hallható a lemezen, de akár a koncerteken élőben is.
A Kiscsillaggal egyidőben a ColorStar legújabb cd-je is a boltokba kerül a Megadó gondozásában. Lovasi szerint egy nagyon érett anyaggal jött elő a zenekar, melynek már régóta nem jelent meg lemeze. A kiadó főembere szerint a Roam on the land című tuti sláger lesz.
Márciusra tervezi kiadni Lovasi a Zuboly második lemezét. A zenekar Magyarország legkorszerűbb népzenei formációja, egyben a hazai zenetörténet egyik legelképesztőbb vállalkozása, most már két taggal bővült. Ez lemez bulisabb, "fogyaszthatóbb" mint az első, tudtuk meg a kiadótól, és Lovasi azt is elárulta, hogy sajátos feldolgozásban hallhatjuk majd a Neoton família Pago Pago című számát, Hofi Géza Lazítani című örökbecsűjét és a Kispál és a Borz Szőkitett nő című szerzeményét is.
Ezeken kívül még két lemezt tervez a Megadó: az Erik Sumo új hanganyagának magyar mutációját adja ki, melyről Lovasi csak annyit mondott, hogy nagyon jó, és Péterfy Bori második lemeze, melynek tartalma egyelőre maradjon titok a rajongók számára.

Fork, Spoon and Knife

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!