RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Beyond

Közelednek a langyosabb időszakok, így a cséplőgépek olajozását, rozsdátlanítását megkezdték a szakemberek. A cséplőgépeken természetesen ezúttal nem a mezőgazdasági berendezéseket, hanem azt az őrült gyors cséplő metál irányzatot értem, amit gyakran thrash metálnak is szoktak becézgetni. A thrash metal hallatán igen sok ember égnekálló hajjal gyors menekülésbe kezd hiszen "ki az az ember, aki képes ezeket a hosszúhajú huligánokat egyáltalán meghallgatni?". "Senki."-gondolják sokan. Mégis úgy tünik a messzi USA-ban ismét virágkora kezdődött eme réteg újbóli előbukkanásának. Olyanok a thrasher-ek, mint a gombák. A semmiből is előbukkannak egy kis tápanyagot kapva. Talán a legjellemzőbb példa erre a "Bonded by Blood" lehet, akik közel 18 éves átlagkoruk ellenére nem általlottak ősi old-school thrash zenét játszani.
(www.myspace.com/bondedbyblood) Aki hallott már ilyen régi thrash zenét, az hallhatja, hogy ezek aztán nem újítottak semmit, csak nyomják a thrash-t, ahogy kell.

A virágkor behálózásának hazánkba eddig egy tenger szabott határt, de most, hogy itthon az öreg motorosok felélénkültek (BEDLAM, BEYOND) és a fiatal tehetségek kedvet kaptak thrash-elni (THRASH INSIDE (www.myspace.com/thrashinside), ARCHAIC (www.archaic.hu), már itt is eljött a lehetőségek ideje. Én, mivel tagja vagyok a Beyond-nak, természetesen most a Beyondot emelném ki a többi (atom jó) csapat közül. A Beyond 13 számos mester CD-je ugyanis január 18-án elfogadásra került, így a Denevérstúdióban eltöltött majdnem egy éve végetért és a zenekar kezébe került végleges formájában. Mi a Beyonddal nagy reményeket fűzünk az anyaghoz, mivel ez az egy év teljes odaadással és a legkisebb hibák kiszűrésével telt el. Úgymond próbáltunk a tökéletességre törekedni. Nem elégedtünk meg a Bonded by Blood oldschool thrash műfajával. Teljesen újszerű, mindenki által érthető zenét kívántunk létrehozni, úgy, hogy persze mindez a thrash kőkemény alapjain egyensúlyozzon. A két mintaszám még most is meghallgatható a

http://www.beyond.hu

oldalon és egy szerencsés videoátalakítási módszernek köszönhetően a 3 koncertvideo, ami szintén az új lemez hangzóanyagát tartalmazza új, élesebb, nézhetőbb formába került a napokban úgy, hogy a kockázott pixelek kikerültek a felvételből. Továbbra is ottmaradtak az 1995-ös és 1986-os videofelvételek is bizonyítván, hogy ha a zene nem is annyira, de az arcok igenis oldszkúlok. Hallgassátok hát és várjátok a lemezt.

Beyond

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!