RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


www.rockintransilvania.com
www.myspace.com/rockintransilvania

Înscrierea la W:O:A Metal Battle România se apropie de final:
Dosarele se pot depune la poștă cel târziu sâmbătă, 31 ianuarie 2009!

Partenerul oficial W:O:A Metal Battle în România, Rockin' Transilvania reamintește trupelor rock din România care doresc să participe la această competiție că perioada de înscriere se încheie sâmbătă, 31 ianuarie 2009, aceasta fiind ultima zi de depunere a dosarelor la poștă. Adresa pentru înscrierea la concurs este C.P. 117, O.P. 1, SIBIU. La cerere, organizatorii pot confirma prin e-mail sosirea dosarului la destinație. În acest sens, trupele interesate care au trimis dosarele în termen sunt rugate să contacteze organizatorii la următoarea adresă de e-mail: sibiurock-metalbattle(at)yahoo.de. În decurs de cel mult două săptămâni după încheierea fazei de înscriere se va publica lista tuturor trupelor înscrise în concurs, atât prin intermediul presei, cât și pe paginile de internet ale organizatorilor, respectiv www.rockintransilvania.com și www.myspace.com/rockintransilvania. După încheierea fazei de înscriere va avea loc o preselecție în urma căreia se vor desemna candidații calificați pentru următoarea etapă a competiției. Partenerul oficial W:O:A Metal Battle în România va decide dacă se vor organiza semifinale la nivel regional și/sau o finală națională.

Rockin' Transilvania oferă anul acesta pentru prima dată unei formații rock din România dreptul de a participa la cel mai mare concurs internațional pentru trupe rock, care se desfășoară anual în cadrul celebrului festival WACKEN OPEN AIR. În calitate de partener oficial W:O:A Metal Battle, Rockin' Transilvania organizează selecția națională pentru această competiție, la finalul căreia va fi desemnat primul reprezentant al României la Marea Finală care va avea loc chiar în cadrul festivalului Wacken Open Air, care se desfășoară la Wacken (Germania), în perioada 30 iulie - 1 august 2009.

Toate detaliile referitoare la condițiile de participare, precum și modul de desfășurare al concursului, pot fi citite în limba română pe pagina oficială a concursului W:O:A Metal Battle, www.metal-battle.com. Cei interesați pot obține informații suplimentare la adresa de e-mail sibiurock-metalbattle(at)yahoo.de

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!