RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEKPETRECERE SI MUZICĂ BUNĂ ÎN ACEST WEEKEND LA SIBIU:
VINE ROCKIN' TRANSILVANIA 2009!

Concerte "maraton" si tehnică de spectacol din Germania

Festivalul Rockin' Transilvania se bucură si în acest an de participarea unor mari nume ale scenei internationale, care vor oferi publicului concerte de durată neobisnuită pentru un festival. Dacă grupurile Superbutt si Contradiction vor cânta numai câte 60 de minute fiecare, organizatorii anuntă recitaluri cu durata de 90 până la 120 de minute pentru toate celelalte formatii străine invitate la festival. Sâmbătă seara, sprintenii finlandezi de la KORPIKLAANI vor invita publicul la joc si voie bună pe ritmuri de folk finlandez interpretat la acordeon, vioară, chitară si tobe. Petrecerea va continua cu germanii de la IN EXTREMO, care vor oferi timp de două ore un spectacol exploziv cu flăcări si efecte pirotehnice, imresionant si rar de văzut în tara noastră. Duminică, DESTRUCTION vor sustine la Rockin' Transilvania un concert de exceptie, un "Best of 25 Years Destruction" cu durata de 90 de minute. Conform liderului grupului, Schmier, nici un alt festival nu va avea în acest an un astfel de concert Destruction. Setlist-ul Destruction de la Sibiu va fi un mix perfect de succese vechi si noi din repertoriul renumitului grup. BONFIRE se bucură de revederea cu publicul român si promit de asemenea un spectacol cu "bunătăti" hard rock din întreaga lor discografie. "Mastermind"-ul celebrului grup Savatage, JON OLIVA se va afla cu această ocazie pentru prima dată în România si promite un concert din care nu vor lipsi multe succese Savatage. Rockin' Transilvania 2009 se va încheia cu recitalul extraordinar al finlandezilor de la STRATOVARIUS, una dintre cele mai de succes trupe de power metal în întreaga lume. Stratovarius se vor afla tot pentru prima dată în România, iar acesta va fi singurul lor concert în tara noastră în anul 2009.

Firma germană care a asigurat sunetul si luminile la Rockin' Transilvania 2008 va fi prezentă si la editia din acest an a festivalului. Rockin' Transilvania 2009 se va bucura astfel de un sprijin important din partea unor adevărati specialisti germani în domeniul tehnicii de spectacol.

Posibilităti de campare la Rockin' Transilvania 2009

Cei care vor călători la Rockin' Transilvania 2009 si nu au alte optiuni de cazare în Sibiu vor putea campa în imediata apropiere a Stadionului Municipal, si anume pe terenul de antrenament dinspre str. Nicolaus Olahus, unde va fi amenajată o zonă de campare special pentru spectatori. Această zonă de campare este destinată posesorilor de bilete de intrare valabile la festival. Este strict interzisă camparea direct în parc!

Alte informatii utile pentru cei care vor veni la festival

Spectatorii festivalului trebuie să tină cont de faptul că este strict interzisă introducerea si/sau utilizarea în incintă a obiectelor contondente, sticle, căni, bete, arme, artificii, precum si a oricăror obiecte sau substante interzise prin lege. Nu este permisă introducerea de băuturi de orice fel sau produse alimentare, sau comercializarea de produse si servicii de orice fel fără acordul în prealabil al organizatorului. Pe parcursul întregului festival, în incinta Stadionului Municipal Sibiu vor exista suficiente puncte de comercializare de alimente, băuturi răcoritoare si alcoolice. În ce priveste mult-discutata problemă a camerelor foto/video, precizăm că introducerea si/sau utilizarea în incintă a aparatelor foto, aparatelor video sau a altor aparate de înregistrare fără acreditare valabilă de la organizator (Asociatia Rockin' Transilvania) este strict interzisă. De asemenea, pe parcursul evenimentului este interzisă încurajarea de manifestatii antisociale. Măsurile de ordine vor fi asigurate de către Politia Municipiului Sibiu, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Politia Comunitară.

La Sibiu se decide cine va reprezenta România pentru prima dată la concursul international W:O:A Metal Battle 2009 din Germania

Trupa Abigail s-a retras din cursa pentru participarea la Wacken Open Air Metal Battle. Componentii trupei au transmis următorul mesaj organizatorilor: "Abigail este în imposibilitatea de a participa din cauze subiective legate de posibilitatea de deplasare a unuia dintre componenti". Pentru a completa lista celor sapte trupe anuntate ca finaliste nationale, echipa W:O:A Metal Battle Romania a oferit locul rămas liber în urma retragerii celor de la Abigail unei alte trupe, următoarea în clasamentul rezultat în urma preselectiei. Este vorba de trupa Fortuneteller din Constanta. Finala natională a concursului W:O:A Metal Battle Romania 2009 va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2009, la Sibiu, pe Stadionul Municipal, în cadrul celei de-a doua editii a festivalului Rockin' Transilvania. În urma punctajelor acordate de către juriu au fost desemnate calificate pentru finala natională următoarele formatii (în ordine alfabetică): Betrayer, Fortuneteller, L.O.S.T., R.U.S.T., Spectral, Thunderstorm si X-plod. În cadrul finalei nationale de la Sibiu, un juriu va desemna formatia care va putea reprezenta România la finala internatională a concursului, care se va desfăsura în cadrul celebrului festival Wacken Open Air (Germania) în perioada 30 iulie - 1 august 2009.

Biletele vor fi mai scumpe sâmbătă si duminică

Cei care nu doresc să astepte sâmbătă si duminică la coadă pentru a intra la festival, sunt sfătuiti să-si cumpere biletul anticipat. La intrare va exista un singur punct de vânzare a biletelor. Biletele sunt puse în vânzare prin Eventim si în magazinele Germanos din întreaga tară, unde pot fi achizitionate până vineri, 11 iunie, inclusiv, la pret de 110 RON pentru biletele valabile pentru o zi si 150 RON pentru abonamentele valabile pentru ambele zile. Sâmbătă si duminică, biletele valabile pentru o zi vor fi mai scumpe cu 5 RON, iar abonamentele cu 10 RON.

Programul festivalului:
Sâmbătă, 13 iunie:
12:00 Acces public pe stadion
13:45 Finala natională W:O:A Metal Battle ROMANIA cu:
BETRAYER, FORTUNETELLER, L.O.S.T., R.U.S.T., SPECTRAL, THUNDERSTORM si X-PLOD
18:15 SUPERBUTT (Ungaria)
19:45 KORPIKLAANI Finlanda)
22:00 IN EXTREMO (Germania)
Duminică, 14 iunie:
12:00 Acces public pe stadion
14:30 CONTRADICTION (Germania)
16:00 DESTRUCTION (Germania)
18:00 BONFIRE (Germania)
20:00 JON OLIVA'S PAIN (S.U.A.)
22:00 STRATOVARIUS (Finlanda)

Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociatia Rockin' Transilvania. Rockin' Transilvania este o actiune co-finantată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria si Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, si de către Consulatul General al Germaniei din Sibiu. Partener: Ministerul Tineretului si Sportului.

Parteneri Media: Jurnalul National, Heavy Metal Magazine, Zile si Nopti, Magic FM, Radio Bucuresti, Radio 3 Net, Radio Nord Est FM Iasi, Radio Eveniment Sibiu, Sunete, Sibiu Standard, Monitorul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Profil Cultural, Metalhead, Metalfan, Metalact, Sibiul.ro, Sighet Online, Rockpolis Media, Rockxpress, Bang Your Brain, Maximum Rock, Metal Maniac.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!