RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Hollywood Rose

HOLLYWOOD ROSE A ZÖLD PARDONBAN - JÚNIUS 23.

Június 23-án, a tavalyi nagy sikerre és tömegre való tekintettel újra a Budapest nyári "kulthelyének" számító Zöld Pardon színpadára lép hazánk elsőszámú Guns n' Roses tribute-je, a Hollywood Rose zenekar. Elmúltak öt évesek, bejárták, és folyamatosan járják Európát, tavaly nyáron Billy Idol előtt "előzenekaroskodtak" Ausztriában. és most visszatérnek a Zöld Pardonba, hogy egy fergeteges Guns' produkcióval mozgassák meg a szabadtéren bulizni vágyókat. A híres-hírhedt Guns'- nak hódoló műsorból pedig véletlenül sem maradhat ki a pörgős Paradise City és You Could Be Mine, vagy akár a Bob Dylan feldolgozásból mára Guns' klasszikussá érett Knock n' on Heavens Door sem. és még sorolhatnám. Persze az sem mellékes, hogy nincs is romantikusabb, mint a csillagos ég alatt hallgatni egy November Rain-t vagy egy Don't Cry-t. mindezt tökéletes magyar Axl Rose-zal, és bandájával. Tehát június 23. ZP, nyárnyitó Hollywood Rose koncert, a szabad ég alatt.

www.zp.hu

"ADDIG JÓ" KLIP-PREMIER az MTV-N! -JÚNIUS 23.!

Két hónappal a Hollywood Rose első albumának megjelenése után, elkészült a klip is a közönség-kedvenccé avatott Addig jó című számhoz. Premier június 23-án az MTV Headbangerball c. műsorában!

ÚJRA GUNS' SZÓL AZ ORCZY-KERTBEN!!!

Az elmúlt évek sikere után idén sem maradhatnak ki a nyárból- a talán leghangulatosabb- Hollywood Rose koncertek. Mint már 5 éve minden nyáron, idén is kiköltözik hazánk elsőszámú Guns n' Roses tribute-je, az immár teljesen felújított Orczy-kertbe. Legalábbis minden második kedden teszik ütős, pörgős rock n' rolltól hangossá a rock-tó környékét. Sőt, nem is csak egymaguk, hiszen be lehet szállni a fiúkkal a ringbe, vagyis újra lesz Get in the Ring with Hollywood Rose. ami annyit tesz, hogy várnak minden lelkes vállalkozót, aki szívesen kipróbálná magát a zenekarral.

Koncertdátumok:

Június 16.
Június 30.- Különleges koncert, előtérben a zenekar saját albuma, a MINIMAL DESIGN!
Július 28.
Augusztus 11.
Augusztus 25.

Helyszín: Budapest, Orczy-kert, Orczy út 1. ( a Klinikák és a Nagyvárad tér között)

A Get int he Ringre jelentkezés: zaba@hollywoodrose.hu

www.hollywoodrose.hu
http://www.myspace.com/hollywoodrosegnrtribute
http://www.myspace.com/hrzenekar

-Rocket Queen-

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!