RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Crazy Mama: Tabuk nélkül!

Élményekben gazdag, nagyszerű szórakozás várja a Crazy Mama Music Pub vendégeit a hétvégén. Ismert, tapasztalt, stílusukban kívánni valót nem hagyó zenészek lépnek a színpadra pénteken és szombaton! Elsőként az ICON (Donászy Tibor, Vilmányi Gábor, Szatai Gábor, Fukk Attila) kvartett lemezbemutató koncertje várja az érdeklődőket, melyet a SNAKEBITE ACOUSTIC TRIBUTE zenekar melegít be, majd másnap a DUST N' BONES (Guns N' Roses Tribute) legénysége fejeli meg a hangulatot, a BANG BANG hozzájárulásával. Professzionális muzsikák az igényes rock zene rajongóinak, ez lesz június 19-én és 20-án a Crazy Mama Music Pub színpadán!

2009.06.19. péntek

Donászy Tibor, Vilmányi Gábor, Szatai Gábor, Fukk Attila! Ki ne ismerné ezeket a neveket? Még leírni is sok lenne, annyi zenekart és produkciót erősítettek karrierjük során a fent említette zenészek. Nemrég úgy döntöttek, együtt folytatják a muzsikálást. Ennek gyümölcseként, a Rockinform mellékleteként jelent meg, és hatalmas sikert aratott a Semmi nem elég című bemutatkozó albumuk, amelyet teljes egészében eljátszanak a Crazy Mama színpadán, de - természetes - nem maradhatnak ki a repertoárból a régi nagy slágerek sem. A jó hangulatról és a bemelegítésről a Snakebite Acoustic Whitesnake Tribute zenekar fog gondoskodni, akik példaképeik nagy dalait vonultatják fel.

Snakebite Acoustic Whitesnake Tribute & ICON

A koncert után az ICON zenekar dedikálja debütáló albumát!!!

http://www.iconzenekar.hu/

Kapunyitás: 20 óra
Belépő: 990,-Ft (amelyben egy ital ára is benne foglaltatik)

2009.06.20. szombat

Rock 'n Roll szombat! A Guns n' Roses magyarországi helytartói, azaz a Dust N' Bones legénysége, sikeres nyugat-európai körútját követően (mely júliusban tovább folytatódik), a Crazy Mama színpadán gondoskodik a felejthetetlen élményről. Aki a "Sweet Child A Mind"-ra és a többi himnikus slágerre vágyik, ott a helye! Bemelegít a sodró lendületű Bang Bang gárdája.

Bang Bang & DUST N' BONES

http://www.dustnbones.hu/
http://www.myspace.com/bangbanghungary

Kapunyitás: 20 óra
Belépő: 990,-Ft (amelyben egy ital ára is benne foglaltatik)

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!