RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Irány Orfű - Meglepetés koncerttel nyit az Alterfeszt

Csütörtök délben kinyitja kapuit a legbarátságosabb hazai fesztivál, a Fishing on Orfű, a festői Orfűn, az orfűi tó partján, hogy 3 napig a hazai altervilág krémje és habja, a Kispál-Quimby zászlóshajóktól a Belga-Heaven Street Seven-Kaukázus-Nemjuci csapatokon keresztül a Psycho Mutants nevű helyi erőig mintegy 80 zenekar szórakoztassa az összegyűlt tömeget. És lesz egy meglepetés is.

Óriási szenzációval nyit június 18-án csütörtökön a Fishing On Orfű Alterfeszt. A nyitása előtt két nappal derült ki, hogy az orfűi tó stégen nyitásként a Clash dallamai csendülnek majd fel egy vendégénekes részvételével. A vendégénekes nem más, mint a Pécs-Mizó korábbi, jelenleg a Szpartak Moszkva női csapatának mesteredzője, a kosárlabda-ikon Rátgéber László.
A The Clash angol punk rock együttes 1976 és 1986 között volt aktív. Bár punk rock banda volt, kísérleteztek reggae, funk, New Wave, dub és rockabilly zenével is. Az együttest Joe Strummer Mick Jones és Paul Simonon alapította 1976-ban és 1983-ban oszlott fel. Az orfűi formáció kicsit eltér az eredeti csapattól, és az ismert punk nótákat a The Clash City Rebels nevű tribute zenekar fogja előadni a rátgéberes formációval, melynek neve Rude Boy and The Clash City Rebels. Ennek ellenére kiváló punk muzsikával indul a buli. Tehát irány Orfű, csütörtökön délben nyitás! Részletek a www.fishingonorfu.hu oldalon.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!