RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Maximum Rock - Suport Pentru Underground

ACT si Highlight Kenosis sunt primele formatii inscrise pe lista festivalului "Maximum Rock - Suport Pentru Underground", un festival concurs cu un un premiu de 10.000 ron (100.000.000 lei vechi) pus la dispozitie de catre firma Guitar Shop.
Intra acum la www.promusicprod.ro/mrfest/formatii/ asculta formatiile si comenteaza-le!!!

Festivalul concurs "Maximum Rock - Suport Pentru Underground" se va desfasura in Bucuresti, in data de 24 octombrie 2009, avand ca obiectiv promovarea formatiilor tinere ce canta 100% live, indiferent de stilul ROCK abordat!
Acest concurs este deschis formatiilor tinere, care nu au mai mult de un album autoprodus sau scos la o casa de discuri.

PREMII
- Marele premiu - un cec in valoare de 10.000 RON, cu care castigatorul va putea achizitiona instrumente si accesorii de la GuitarShop.
- Ocupantul locului al doilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 2.000 RON.
- Ocupantul locului al treilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 1.000 RON.

Informatii despre conditiile de participare si regulamentul concursului gasiti si la www.promusicprod.ro/mrfest sectiunea REGULAMENT.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!