RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Subscribe canta alaturi de Nightwish si Pain la Sibiu

In 18 iulie 2009 vor concerta pe scena din Piata Mare trupele: Subscribe, Pain si Nightwish.

Muzica traditionala maghiara combinata cu rock modern? Raspunsul este Subscribe!
Stilul hardcore predomina in muzica trupei, dar influentele din folk, jazz, reggae, metal si funk au pozitionat formatia Subscribe in topurile ascultatorilor din Ungaria si Romania. Cel mai recent videoclip al trupei “The weight of oneness” a fost cel mai difuzat clip la MTV Ungaria si a ocupat locul intai in MTV Rock Chart din martie 2008.

Biletele, in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, precum si online, pe www.ticketpoint.ro, eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.myticket.ro.

Subscribe va canta la ARTmania, la Sziget si pe alte scene insumand 30 de concerte pana la sfarsitul lunii august. Trupa a concertat pe scenele marilor festivaluri din Ungaria (Sziget, Volt, Wanted, Efott, Balatone, Sportsziget, etc.). In 2004 au lansat “Sanity Has Left The Builiding”, un album cu 12 piese de impecabile, iar evenimentul de lansare s-a incheiat cu o mare petrecere in cel mai popular club de alternativ din Budapesta, Kultiplex. Trupa este binecunoscuta si respectata in underground-ul unguresc.

Numita initial THC, Subcribe a fost infiintata in 1999 de: Máté Tilk [voce], Attila Horváth [chitara], Tamás Reich [chitara], Miklós Anga-Kis [bas] and Attila Rékasi [tobe]. Trupa se numeste Subscribe de cand Bálint Csongor [voce] s-a alaturat in 2000.

In 2007 au inceput inregistrarile pentru cel de-al doilea album "Suck Progress to Moon", lansat in noiembrie (album si DVD live). Albumul a castigat in ianuarie 2008 premiul “Fonogram” (cel mai mare premiu muzical din Ungaria) si a fost declarat “The Modern Rock Album of the year”. Au castigat de asemenea premiul pentru cel mai bun sunet de studio la Hungarian Metal Awards. In 2009, trupa a sarbatorit 10 ani de la infiintare intro mare sala de concerte din Budapesta: Petofi Csarnok.

Artistii principali prezenti la cea de-a patra editie sunt: Nightwish, Opeth, My Dying Bride, Pain si Tristania.

ARTmania Festival este un proiect cultural (co-)finant¸at de Consiliul Local Sibiu prin Prima˘ria s¸i Casa de Cultura˘ a Municipiului Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu.

Parteneri Media: Antena 1, Radio ZU, Jurnalul National, Hotnews.ro, Revista Sunete, Chip, Level, Autoexpert, Oops Media, Oblique TV, Monopoly Media, Zoom Tv, Popcorn, Tribuna, Monitorul de Sibiu, Sibiu Standard, 24-FUN, Apropo.ro, Port.ro, Metropotam.ro, Metalhead.ro, Muzicabuna.ro, MaximumRock, Rockxpress.ro si Metalfan.ro.

Proiect sustinut de Primaria Cisnadie, Am Ring Hotel si Pensiunea Sub Cetate Cisnadioara.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!