RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


PAUL DI'ANNO va concerta in Cluj-Napoca!!!

Paul Di'Anno va poposi in Romania in data de 20 noiembrie la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub. Acest concert (alaturi de un alt concert in data de 19 noiembrie la Bucuresti) face parte din turneul mondial ce cuprinde aproape 30 de tari, printre care: Japonia, Mexic, Brazilia, Australia, Germania, Spania, Norvegia, Romania, Irlanda si multe altele.
www.pauldianno.com
www.myspace.com/diannothebeast

Paul Di'Anno este primul solist vocal a celebrei formatii Iron Maiden. Activitatea acestuia alaturi de britanici s-a desfasurat in perioada 1978 -1981, perioada in care a compus printre altele cunoscutele piese "Running Free", "Phantom of the Opera", "Transylvania", "Iron Maiden", "Killers".

Artistul va prezenta atat piesele de rezistenta care l-au facut celebru alaturi de Iron Maiden dintre care reamintim: "Running Free", "Phantom of the Opera", "Transylvania", "Iron Maiden", "Killers", cat si altele mai noi care au fost incluse pe albumele alaturi de formatiile cu care acesta a mai cantat.

Invitati sa deschida concertele din Romania sunt norvegienii de la Thunderbolt, formatia care a deschis si pentru concertul King Diamond de la Bucuresti din 2006.

THUNDERBOLT (Norvegia):
Tony "Thunder" Johannessen - voce
Geir Marius Halleland - chitara
Morten Eriksen - bas
Stig Ronny Moe - tobe
Per Erik "Pellik" Holt - chitara

www.thunderbolt.no

Alte amanunte: www.promusicprod.ro/pauldianno

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!