RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Chronology - AZ IRON MAIDNEM TAGJAINAK ÚJ ZENEKARA

Ha magyar Maiden tribute-öt keres az ember, legelőször az Iron Maidnem-re talál rá. Viszont egy idő után minden tribute-zenészből is előtör az alkotási vágy.

"2006-ban alakultunk és akkor már el is kezdtünk saját dalokat írni. A zenekar létrejöttét elsősorban az inspirálta, hogy az Iron Maidnem közönsége már nagyon régóta kérdezgette, hogy mikor lesznek végre saját dalaink. A legtöbb riportban is előkerült ez a kérdés az újságírók részéről, szóval a Maidnem eddigi 13 éve alatt szinte folyamatosan napirenden volt a kérdés, így már éppen ideje volt előrukkolnunk valamivel..."

A Chronology-t négy Iron Maidnem zenész alkotja:

Kiss Zoltán - ének
Cserfalvi "Töfi" Zoltán - gitár
Boros Béla - bass
Balogh Krisztián - dob

Jelenleg "The Eye Of Time" címmel készül az első lemezük, amely egy 12 dalt tartalmazó koncept album lesz. Ebből már három nóta ízelítőnek letölthető a weblapukról. A tervek szerint pedig év végére elkészül a lemez és 2010 februárjában már meg is jelenhet.

Koncertezni csak a lemezmegjelenés után fognak az új formációval, ám az már kiderült, hogy a fellépésekre csatlakozik majd várhatóan két gitáros, és egy billentyűs is.

A honlap pedig már el is indult, ahonnan három dal letölthető a készülő lemezről!
Tehát végre Iron Maidnem saját számok!

http://www.chronologymusic.hu/

-Rocket Queen-

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!