RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Roncs Rt., Worn Blue, Feltételes Mód, Silver Soul

Az egri Rockbuli egy - a rockerek számára - új helyszínen kerül megrendezésre, a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban (3300, Eger, Bartók tér 6.). A zenekarok a főzenekar (Roncs Rt.) kivételével szárnyát próbálgató kezdők. Mind a négy banda heves megyei - ezzel próbálunk teret adni az Eger környéki bandáknak.

Az egri Rockbuli egy új helyszínen kerül megrendezésre, a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban (3300, Eger, Bartók tér 6.). Ez alkalommal próbálunk teret adni az eger környéki kezdő zenekaroknak, hiszen a Roncs Rt. kivételével mindhárom banda még szárnypróbálgató időszakban jár.
A főzenekar, a három tagú Roncs Rt jövőre ünnepli 10. Szülinapját. Ők autentikus blues-rock-ot, Hendrix feldolgozásokat és saját számokat egyaránt előhúzhatnak a repertoárból.
De ne rohanjunk előre. Az est első zenekara a verpeléti származású Silver Soul zenekar, főként feldolgozásokat játszanak (The Calling, Magashelyi Underground, stb.).
A Feltételes Mód zenekart már nyomon követhették páran az internet világában, hiszem nemrég egy online próbát tartottak.
A Worn Blue pedig a 80-90-es évek hard rockját játszó zenekar, szintén feldolgozásokkal készülnek az estére.

Beugró: 500 ft (négy zenekarért!)
Büfé: a helyszínen
Kapunyitás: 20.00

Rock'n'Roll ;)

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!