RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


A Lake Of Mind zenekar befejezte stúdióalbumának felvételeit!

Az "A Condemned Soul" című koncept album egy összefüggő történetet feldolgozó komplex zenei dráma, mely a széleskörű zenei paletta főbb részeit lefedi.
A lemezen az elhivatott zenekari tagokon kívül több rendkívüli zenész is megjelenik mind a rock, mind a klasszikus zene területéről, hogy teljessé tegye a megálmodott koncepciót!
Markovits Lídia, akit a OneHeadedMan-ből ismerhetünk segíti a lírai szál kibontakozását. Hámori Szabolcs operaénekes basszushangjával telíti meg a teret az arra méltó dalokban. Kas Zoltán a Dreyelands billentyűse az, aki a zenekar segítségére sietett a megfelelő billentyűkísérettel és -szólókkal, hogy a stúdiómunkát befejezhesse. Varga Zoltán a Bakery Stúdió vezetője (ahol a lemez készült) pedig néhány rendkívüli gitárszólóval színesítette a lemezt.
Arról, hogy a dalok a legmegfelelőbb hangzást érték el a hangmérnök Horváth Attila (Atish), a Subscribe gitárosa tehet, ami néhol a többszólamú ének és az összetett zenei kíséret miatt igazi kihívás volt számára is.
A kemény munka vége egyben egy drámai és igaz mű, melyet bárki közel érezhet magához, mert emberi. Ez az "A Condemned Soul".
A lemezen található dalok közül a történet törzsét adó Reconstruction című szám felkerült a az amerikai QuickStar Production gondozásában megjelent 2010-es RiseUp Volume 5 válogatás lemezre.
Jelenleg kiadót keresünk, hogy mindenkivel megismertessük a Progresszív zenét, ahogy mi látjuk.

További információ:
http://lakeofmind.hu
www.myspace.com/lakeofmind

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!