RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Concert caritabil

Metal Silvae în parteneriat cu Suburbia organizează în data de 23 mai 2010, începând cu ora 17, un concert caritabil plasat sub sigla "Hai să o ajutăm pe Ioana să aplaude". Acest concert este ultimul dintr-o serie de 3 concerte organizate în luna mai.

Cine e Ioana?

Ioana Maria s-a născut pe data de 15 iulie 2008 fără jumătate din antebratul drept si fără mâna dreaptă. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, "Agenezia jumătătii distale antebrat si mâna dreaptă".

Posibilele cauze pentru acest diagnostic ar fi legate de o substantă chimică (medicament), un virus sau de o brida (bandă) amniotică ce ar fi împiedicat dezvoltarea normală a mâinii. În unanimitate medicii din străinătate au concluzionat că este vorba despre o bandă amniotică ce a intervenit asupra mânutei înainte de 4 luni de sarcină.

Descoperită la timp, această problemă ar fi avut sanse de remediere în proportie de 100%. Nu în România, desigur. Cu un plus de atentie din partea medicilor, nu ati mai fi ajuns să cititi aceste rânduri iar Ioana ar fi fost un copil perfect sănătos.

Cine va urca pe scenă?

Pe scenă vor urca începând cu ora 17.00 următoarele trupe:

Oliver
http://www.myspace.com/trupaoliver
www.olivermusic.ro

Ka Gaia An
http://www.myspace.com/kagaiaan_band

True Mind
http://www.myspace.com/truemindrock
www.truemind-rock.com

DinUmbra
http://www.myspace.com/dinumbra
www.dinumbra.ro

LOST
http://www.myspace.com/lostromania
www.we-are-lost.com

Deadeye Dick

http://www.myspace.com/deadeyeromania

Thunderstorm
http://www.myspace.com/thunderstormmetal www.thunderstorm.ro

Intrarea se va face pe baza unei donatii de 20 lei.
Detalii despre seria de 3 concerte găsiti pe site-ul www.helpioana.ro sau pe blogul Metal Silvae.

Dorim să le multumim pe această cale trupelor pentru faptul că au acceptat să cânte pro bono pentru acest eveniment, clubului Suburbia pentru sprijinul acordat si nu în ultimul rând partenerilor acestui eveniment.

Parteneri:
Metalfan, Metalhead, Metal Monster, rockliber.ro, iconcert.ro, Bestial, CZB, Cartea de Nisip, Star Gossip, Virandy Group, Chili Ideas, Radio Boss, Beauty of Pain Despre Metal Silvae
Metal Silvae s-a ocupat de promovarea următoarelor trupe Ancient Ceremony (Ger) si Hrimthurs (Aus), activitate care a dus la organizarea în anul 2005 a unei serii de 3 concerte în România: 2 dintre acestea fiind organizate de către Promusic Prod. si unul de către Laurentiu Străut în Sibiu, cu trupa Ancient Ceremony, parte a turneului lor european "P.uritan's B.lasphemy C.all".
În momentul de fată, Metal Silvae se ocupă de promovarea trupelor Anthenora (IT) si Eniggma (Bra). Detalii despre Metal Silvae găsiti la adresa www.metal-silvae.com sau http://metalsilvae.wordpress.com

Detalii de contact
www.metal-silvae.com
http://metalsilvae.wordpress.com
www.twitter.com/metalsilvae

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!