RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Rockmaraton Fesztivál 2010: kész a program!

Death By Stereo, Walls Of Jericho, Wisdom In Chains a Rockmaratonon!

Kereken 60 nap múlva nyitja kapuit a jubileumi Rockmaraton Fesztivál. Ebből az alkalomból felkerült az egy hetes non-stop buli 5 főnapjának részletes programja.

Mint azt már az elmúlt években megszokhattátok, a Rockmaraton szervezősége mindig lapot húz 19-re, és ez idén sincs másképpen. A program megerősítésére három jó nevű amerikai banda lesz idén segítségünkre. Név szerint Death By Stereo, Walls Of Jericho, Wisdom In Chains. Így 15 országból lesznek fellépők, összesen 17 külföldi csapattal. Magyar zenekarok részéről a tavalyi Local Heroes tehetségkutató színpad győzteseivel, illetve a bandaszavazás, valamint a Bandák csatája tehetségkutató sorozat győzteseivel gazdagodtunk, úgy, mint:

Blizard, Alarm, Emotions Until Death, My Dark Room, Phoenix, Veil of Sin, Just Four, Sicitur Adastra, Keeper Of Dreams, Paint The Lilies, Utolsó Alkalom. Ezenkívül a programba került még a fekete humort rock & roll-al egyre sikeresebben ötvöző Yellow Spots. Innentől kezdve rendszeresen jelentkezünk a részletekkel. A mai nappal elindult a tribute bandák beszavazása, május 30-ig lehet voksolni, csakúgy, mint a fesztivál pólójára. Születésnapi gesztusként június 20-ig továbbra is nevetségesen olcsón, 5.990.- Ft-ért kaphatóak elővételben a hetijegyek. Hogy ez így olcsóbb, mint a nagyfesztiválok napijegyei? Hát igen. És mint az látható, ez bizony nem a programon lett megspórolva, sőt! Akik üdülési csekkjüket szeretnék felhasználni elővételi jegyvásárlásra, azok számára segítségként kigyűjtöttük az elfogadóhelyeket a "Jegyinformáció" menüpontban. Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmeteket május 14-én a budapesti Crazy Mama Klubban megrendezésre kerülő hivatalos felvezető rendezvényünkre, a HétköznaPI CSAlódások 20 éves születésnapi koncertjére. Ugyanott, ugyanakkor a 193-as Cella tartja a Rockmaratonon búcsúkoncertjének főpróbáját és egyben 15 éves fővárosi jubileumát, vendég az Utolsó Alkalom zenekar lesz.

web: www.rockmaraton.hu
myspace: www.myspace.com/rockmara

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!