RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


250 ember építi péntektől a Pannónia Fesztivált

Pénteken kezdik el építeni a Pannónia Fesztivál helyszínét a Várpalota melletti Cseri-erdőben. A városban már 2 hónappal ezelőtt lefoglaltak a fesztiválozók minden szállást, de a környékbeli településeken még érdemes keresgélni. A helyszínen 4000 sátorhelyet alakítanak ki a szervezők. A fesztivál 20-án, azaz jövő csütörtökön 11 órakor nyitja kapuit.

Csaknem 250 ember dolgozik péntektől a Pannónia Fesztivál helyszínének kialakításán, hogy május 20-án kezdetét vehesse a négynapos szórakozás. Az áramellátáshoz közel 5 kilométer kábelt, a vízellátáshoz pedig 300 méter vezetéket fektetnek le a területen, melyet 4 kilométernyi kerítés vesz majd körbe. A koncertekhez 6000 m2 sátrat építenek fel, a színpadok összesen 1000 m2-t foglalnak.

A Pannónia Fesztivál 2009-ben a maga 102 ezer látogatójával Magyarország második legnagyobb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát, és várhatóan idén is rengetegen lesznek. A nagy érdeklődést mi sem jelzi jobban, hogy február közepétől már egyáltalán nem lehet szállást foglalni Várpalotán, a tavalyi évhez hasonlóan most is sokan sátoroznak majd a magánházak kertjeiben. A fesztivál területén összesen 4000 sátornak tudnak helyet biztosítani, de ha szükséges, bővítik a kempinget a szervezők. Akik saját járművel érkeznek, parkolhatnak rögtön a kemping mellett kialakított őrzött területen, ahol közel 1400 autót, néhány száz motort, kerékpárt pedig korlátlan mennyiségben tudnak elhelyezni.

A fesztivál fellépőinek névsora idén is a közönség szavazatai alapján állt össze. Közel 140 formáció áll színpadra a rendezvényen: ott lesz a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a 30Y, Palya Bea, a Belga, Demjén Ferenc, az Irie Maffia és a Magna Cum Laude is. A vonzó zenei programok mellett kedvező étel- és italkínálat várja a közönséget: egy korsó sör 350 forintba kerül majd, illetve a 300 forintos lángostól kezdve a legextrább sültekig szinte minden megvásárolható a fesztivál területén. Ráadásul a Borsodi jóvoltából sörakcióval is készülnek a szervezők: aki felfedezi magát a www.pannoniafesztival.hu oldalon elhelyezett tavalyi fotók valamelyikén, és kinyomtatva magával hozza az idei rendezvényre, megvendégelik egy korsó sörrel.

A Pannónia Fesztivál belépői változatlanul kaphatók a Ticket Express jegyértékesítő helyein és a JegyShop.hu rendszerében. Kizárólag kétfajta bérletet lehet venni: a 3 napos (május 21-től 23-ig érvényes) 3.500, a 4 napos (május 20-tól 23-ig érvényes) 3.900 forintba kerül. A fesztiválra való belépés 12 éven aluliaknak, mozgás- és látássérülteknek ingyenes.

További információ:
www.pannoniafesztival.hu

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!