RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Recomandări si reguli pentru concertul AC/DC

Mai sunt putine zile până la cel mai asteptat concert: AC/DC. Legendara trupă va cânta în România duminică, 16 mai, în Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul este o productie Marcel Avram, împreună cu D&D east Entertainment si East European Concert. Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin reteaua Eventim.ro.

Accesul în zona de concert se va face începând cu orele 15.00 si va fi permis până la ora 21.30. După această oră, portile vor fi închise. Eventim.ro si organizatorii vin cu câteva recomandări care să faciliteze accesul în zona de concert si să împiedice disconfortul publicului, generat de aglomeratei.

Accesul în perimetrul zonei de concert se va face în functie de tipul de bilet achizitionat. Pentru detinătorii de bilete la categoria Golden Circle, intrarea se va face prin intrările din lateralele scenei. Recomandam accesul dinspre Piata Unirii. Pentru Normal Circle, VIP si Tribuna, punctele de acces vor fi plasate pe Bulevardul Libertătii, permitând intrarea din doua directii: dinspre Splaiul Independentei si dinspre Calea 13 Septembrie. După încheierea show-ului, pentru părăsirea spatiului de concert, spectatorii sunt rugati să folosească aceleasi puncte.
Nou: Sectoarele Normal Circle includ o zonă situată frontal fată de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Obtinută recent de organizatori, aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstructii si este situată fată de scenă la o distantă ce nu depăseste distanta obisnuită dintre peluza unui stadion normal si scena, la un concert pe stadion.

Recomandăm publicului să vină cât mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia în jurul punctelor de acces.

Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. În cazul în care posesorii de bilet aleg să părăseasă zona de concert, acestia nu vor mai putea ultiliza biletele cu care au intrat, pentru accesul ulterior. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugati să aibă asupra lor si un act de identitate valid.

Având în vedere faptul că la concert sunt asteptate câteva zeci de mii de persoane, recomandăm utilizarea transportlui în comun, în special a metroului. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât recomandăm celor care vor sosi totusi cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate. Sperăm să evităm neplăcerile create de restrictionarea traficului în zonă.
Accesul persoanelor se va face potrivit schemei atasate, astfel:
VIP, Tribuna, Normal Circle: Poarta dinspre Calea 13 Septembrie si poarta dinspre Bulevardul Natiunile Unite
GOLDEN CIRCLE: Portile din Piata Constitutiei, atat in partea dreapta cat si in partea stanga.
Caile de acces vor fi semnalizate corespunzator. Sfatuim spectatorii sa respecte acest flux, iar dinspre Bulevardul Unirii sa nu vina decat persoanele cu bilete Golden Circle.

Reguli

Publicul român are experienta concertelor mari si întelege că există un set de reguli internationale, a căror aplicare ajută la garantarea sigurantei si a confortului tuturor.
Printre acestea se numără obiectele interzise, obiecte cu care vă rugăm să NU veniti la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. În caz de ploaie, vă rugăm să folositi pelerine de ploaie.
Accesul cu medicamente este permis doar în baza retetei medicale aferente. Rugăm publicul să nu vină cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu există un un spatiu de depozitare securizat.
Spectatorii sunt rugati să contribuie la păstrarea curateniei pe toată durata evenimentului, să nu arunce gunoaie decât în recipientele destinate colectării acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor si au luat toate măsurile pentru a sustine păstrarea curăteniei. Copii
Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotul de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici.
Prezenta copiilor sunt 7 ani este strict interzisă.

De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. În situatia în care părintele alege să vină însotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Bilete
Este strict interzisă vânzarea sau cumparărea invitatiilor si vânzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii îsi rezervă dreptul de a interzice intrarea în sală a persoanelor care vor fi depistate că desfasoară astfel de activităti si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roagă publicul ca,în cazul în care sesizează nereguli, să se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor.
Biletele la AC/DC se distribuie exclusive prin reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărturesti. Pentru cumparare online si consultarea planului locatiei, accesati site-ul www.eventim.ro.

Recomandăm cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!