RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Eric Burdon: Imádom Budapestet

Egy üveg vörösbort is kért Francis Ford Coppola borászatából a The Animals frontembere, Eric Burdon budapesti koncertjére, de hogy ki issza meg, az a Stargardenen derül ki.

A minap ünnepelte hatvankilencedik születésnapját a "legfeketébb hangú fehér énekes", a The Animals forntembere, Eric Burdon, aki elmondása szerint fiatalabbnak érzi magát, mint bármikor. Burdon, kinek új albuma hamarosan a boltok polcaira kerül, idei koncertturnéjának első európai állomása Budapesten, a StarGardenen lesz, ahol június 4-én lép fel csapatával. "Budapest egy hihetetlenül romantikus város, imádom" - mondta Mr. Burdon, aki ezért már napokkal a koncert előtt megérkezik a magyar fővárosba. A rocker nem kért különleges dolgokat: ásványvizek, üdítők, tea és édességek állnak a kívánságlistán, és egy üveg vörösbor, ha lehet Francis Ford Coppola borászatából. Úgy tudjuk, hogy nem a művész szeretné ezt elfogyasztani a fellépés alatt, de hogy akkor miért is kell, majd kiderül a Népstadion kertben, június 4-én.

Addig is egy kis ízelítőt itt (http://www.youtube.com/watch?v=0nxgrrxIjMg) lehet kapni a StarGarden kínálatából. További információk Eric Burdonról http://www.ericburdon.com-on érhetők el.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!