RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Telezene Fesztivál

2010. 06. 23-26.
Budapest, Dürer Kert

Kiemelt fellépők: Quimby, Irie Mafia, Magna Cum Laude, Brains, Neo lemezbemutató.

A nyár kellős közepén, a legrövidebb éjszakákon kerül megrendezésre a Telezene Fesztivál, a jelenlegi egyik legnépszerűbb szórakozóhely, a Dürer kert különböző színpadain.
A fesztiválszezon egyik legolcsóbb rendezvénye változatos és igényes műsorral, a legnevesebb koncertzenekarokkal várja látogatóit. Kiveheted belőle a részed egy estére, vagy az összesre, nem fogsz csalódni!

Június 23-án a sokszoros átalakuláson átesett, a tavalyi év tehetségkutatóinak nagy felfedezettje, a Matter of Course nyitja meg a fesztivált alternatív dallamokkal és zúzós rockzenével.
20.30-tól őket követi a meglepően hirtelen, ám nem méltatlanul óriási népszerűséget elnyerő Magna Cum Laude.
A koncetek után DJ Schneider szolgáltatja a talpalávalót egészen Napkeltéig.
Mindhárom koncertre a kertben kerül sor.

A második nap inkább a klubhangulatot, a szövegcentrikus zenét kedvelőket, és az alternatív koncertek közönségét mozgatja majd meg. 24-én este a kertben 20.30-tól kezdődő Quimby koncert alatt mutogathatunk a szép lányoknak hullócsillagokat, vagy táncba vihetjük őket. Az ütős kinti kezdés után 22.00-től bent folytatódik a buli, ahol a friss lemezzel nemrégiben előrukkolt Frenk bűvöli el közönségét!
Levezetésképpen pedig szintén Dj Ozsee gondoskodik majd a hajnalig tartó szórakozásról.

Június 25-e a laza és táncos fiataloknak kedvez, ahogy az kell is péntek este. Jó ideje nem játszott együtt az est két zenekara, kiszámítható őrületre készülhetünk! 20.30-tól az egyik legnépszerűbb hazai koncert zenekar, a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó Irie Maffia csap a húrok közé, máris a legforróbb hangulatot megteremtve, 23.30-tól pedig a Brains koncertjére kerül sor! A folyamatosan fejlődő csapat valódi élményként könyvelhető el minden egyes fellépésén!
De ezzel még nincs vége, a két koncert között, és természetesen utána is, az egyik legkiválóbb lány mixer, Dj Ludmilla táncoltat végkimerülésig!

Június 26-án, szombaton, az utolsó est jutalma az egyébként is baráti jegyáraknál még olcsóbb belépő, valamint a koncertdömping, amit a három MTV brand new zenekar indít. 20.30-kor a már korábban is sok helyen feltűnő The Hated Tomorrow kezd a kertben. 21.00-tól Jacked, egy új felfedezett folytatja a bemelegítést, és 22.00-től a We Plants are Happy Plants vezeti fel bohém elektro muzsikájával a 23.30-tól színpadra lépő Neo-t, akik ezen a bulin mutatják be új lemezük teljes anyagát. Erre már a benti teremben kerül sor, és vélhetően az összes jelenlevőnek kötező lesz a tánc!
Ezekután két helyszín közül válogathatunk, 1 órától a kertben a Kollektíva fokozza a hangulatot, míg a hallban a Tesco Disco népszerű csapata teszi ugyanezt. Méltó befejezésként hajnali 2 órától a kertben a magyar lemezlovasok atyja, DJ Palotai szórakoztatja az újraegyesített csapatokat!

Napijegy az első három napra: 1500 Ft, az utolsó estén: 1000 Ft.
Elővételes jegyek a Dürer Kertben valamint a Wave lemezboltban (1065. Bp. Révay köz 1.) megvásárolhatók.

További információk, internetes jegyvásárlás: www.telezene.hu
tel: 06-70/658-09-27
info(at)telezene.hu

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!