RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


GERMANII DE LA CONTRADICTION AU COMPUS IMNUL FESTIVALULUI ROCKIN' TRANSILVANIA!

"ROCKIN' TRANSILVANIA" se numeste cel mai nou cântec al germanilor de la CONTRADICTION si este dedicat bineînteles festivalului cu acelasi nume. Ideea "imnului" îi apartine directorului festivalului, Mihaela Reif: "La începutul acestui an i-am contactat pe prietenii nostri de la Contradiction pentru a le sugera ideea de a scrie un "imn" pentru festivalul nostru. Ei au fost încantati de idee si în scurt timp ne-au prezentat o compozitie care ne-a plăcut pe loc. Au urmat înregistrările în studio, prelucrarea acestora si iată că acum putem să ne mândrim cu faptul că festivalul nostru are un "imn". Cred că această piesă va deveni un hit atât în România, cât si în străinătate!"

Iată ce spune Oliver Kämper, chitaristul grupului Contradiction, despre piesa "Rockin' Transilvania": "Faptul că am scris un "imn" pentru Rockin' Transilvania are la bază legătura strânsă dintre Contradiction si organizatorii festivalului. Anul trecut am cântat la festival, ne-a plăcut foarte mult si am reusit să ne facem multi prieteni noi. Cu toate acele amintiri frumoase în gând ne-am simtit onorati de faptul că ni s-a propus să scriem un cântec exclusiv pentru festival, asa că nu am ezitat si am creat un "imn" pe care oricine să-l poată cânta alături de noi."

Contradiction apartin generatiei thrash metal din anii '80. Grupul a aniversat anul trecut două decenii de activitate, presărate cu numeroase concerte, participări la festivaluri, precum si turnee alături de mari nume ale genului. Cea de-a douăzecea aniversare a fost marcată de lansarea celui de-al saselea album de studiou al grupului, intitulat The Essence Of Anger, apărut la LA Records/Intergroove si urmat de un turneu international de promovare care a trecut deja prin tări precum Germania, Italia, Elvetia, Malta, România, Portugalia, Olanda sau Rusia.

În acest an, Contradiction revin în România la festivalul ROCKIN TRANSILVANIA OPEN AIR 2010, în 18-20 iunie, la Castelul Bran, pentru un concert de exceptie, din care bineînteles că nu va lipsi imnul "Rockin' Transilvania". Până atunci, imnul "Rockin' Transilvania" poate fi ascultat pe pagina MySpace a grupului Contradiction la adresa www.myspace.com/contradictionmetal

Rockin' Transilvania Open Air este un eveniment organizat de Asociatia Rockin' Transilvania cu sprijinul: DWK - Clubul Economic German din Brasov, Castelul Bran, Primăria Bran, Ambasada Regatului Tărilor de Jos la Bucuresti, Forumul Cultural Austriac din Bucuresti.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!