RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTEK, RENDEZVÉNYEK


Aki SZIN bérletet vesz, jó ügyet is támogat

Magyarország első ökotudatos fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok jótékony célra ajánlja fel a SZIN bérletekből befolyt összeg egy részét. A szervezők minden eladott hetijegy árából 3000 Ft-ot a Borsod megyei árvízkárosult területek lakosságának megsegítésére fordítanak.

A Borsod megyei árvízhelyzet és az esőzések miatt az ország több pontján kialakult válságos állapot sokakat sarkall összefogásra. Egyre többen vannak azok is, akik valamilyen módon megpróbálnak segíteni a kritikus területeken élőknek.
Így vannak ezzel a SZIN szervezői is, akiknek szegediként minden évben szembesülniük kell az árvízveszéllyel, ezért különösen átérzik az ügy súlyát. Ennek megfelelően úgy döntöttek, saját eszközeikkel próbálnak segíteni, Május 21 és június 15 között minden eladott SZIN bérlet árából 3000 Ft-ot felajánlanak, és az így befolyt összeget a Magyar Vöröskereszten keresztül eljuttatják a leginkább rászoruló Borsod megyei falvak, városok lakosságának.

"Őszintén bízunk benne, hogy ha csak csekély mértékben is, de hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az ott élők körülményeit valamelyest jobbá tegyük. Ekkor már megérte." - mondta Boros Gyula, a fesztivál főszervezője. Hozzátette, mindenkit arra bíztatnak, hogy saját lehetőségeikhez mérten segítsenek a bajba jutottaknak.

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!