RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Kávészünet

Megzenésített versek József Attilától, Vörösmartyn keresztül Shakespeare-ig

Az RTL Klub Csillag Születik című műsorában feltűnt fiatal duó (Popovics György és Németh Ferenc) nagy sikert arat a fiatalok körében (is).

Folyamatosan járják az országot, s műsoruk sokszínűségére jellemző, hogy az általános-és középiskolákban "rendhagyó irodalomóra" néven a diákoknak adnak informatív, és egyszersmind interaktív, kulturált szórakoztató élményt; ugyanakkor pubokban, éttermekben és (többek között nyugdíjas) klubokban, egyetemi-főiskolai rendezvényeken is igen gyakran fellépnek; valamint mostantól nagy zenekaros formában (dobossal, billentyűssel, basszusgitárossal és még egy gitárossal kiegészülve) szolgáltatnak valódi koncertélményt...

A kultúra fiatal nagykövetei ők, hiszen zenéjükön keresztül azokhoz is eljut a költészet, akik különben nem lennének nyitottak rá.

Hamarosan megjelenő albumukon a már korábban megismert (Csonka vers, Mama) versek mellett 10, korábban még fel nem dolgozott költemény szerepel majd, a lágyan ringó líráktól, a tempós, a pop és a rock határmezsgyéjén mozgó szerzeményekig.

Lemezbemutató koncertjükre 2010. május 20. án a Gödör -ben kerül sor, nagy zenekarral, meglepetés vendégekkel.

Csonka vers: http://www.youtube.com/watch?v=1_ebdCLwANE&feature=related
Mama: http://www.youtube.com/watch?v=mJfHbcydRGg&feature=related

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!