RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


HÍREK - NEWS


Mastodon anuleaza turneul european din aceasta vara, inclusiv concertul din Romania

Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival anunta cu regret ca turneul europeam Mastodon, care includea si concertul din Romania, a fost anulat, sanatatea chitaristului Bill Kelleher nepermitandu-i sa sustina concertele programate.
Iata mai jos declaratia oficiala din partea trupei:
"MASTODON informeaza cu regret toti fanii ca turneul european din aceasta vara care urma sa debuteze in data de 5 iunie, in Germania, si sa se incheie in data de 3 iulie, in Finlanda, a fost anulat. Chitaristul Bill Kelleher a fost diagnosticat cu pancreatita si a fost sfatuit de catre medici sa continue tratamentul. Echipa medicala a artistului este optimista si se asteapta la o recuperare completa in urmatoarele saptamani, astfel incat trupa sa poata participa la turneul BlackDiamondSkye alaturi de Alice In Chains si Deftones, programat sa inceapa in data de 16 septembrie, la Chicago."
Cei de la Mastodon urmau sa urce pe scena in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival in data de 27 iunie.
Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25-27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.
Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.
Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment

Pentru toate detaliile si fotografii va rugăm accesati
www.tuborg.pressroom.ro sau www.sonispherefestivals.com

Vissza - Înapoi


Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!