RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters


RM Media


FONTOS TUDNIVALÓK!

IMPORTANT!!! (romana) - IMPORTANT!!! (english)

A(z) RM Média (ex Rockpolis Média) folytatja a Rockpolis Média szellemiségét, vagyis: promoválja a Kárpát-medencei rock-, metal eseményeket: legyen az koncert, fesztivál, album megjelenés, demo kiadás, egyéb zenekari bemutatkozás, stb.

Ez a 'zine elsõsorban magyar nyelven mûködik, de ha hosszabb román-, illetve angol nyelvű híreket kapunk, akkor azok a kapott nyelven fognak megjelenni, esetleg a hír lényege magyarul is olvasható lesz.

Címünk:
RM Media/Schervenka Endre
535400 Cristuru-Secuiesc/HR/Romania
P.O.Box: 12
E-mail:
rm3.media [@] gmail.com

FIGYELEM!

A főszerkesztőnek jogában áll cenzurázni minden olyan hírt, hirdetést amely véleménye szerint sértő lehet valamely embercsoportra, nemzetre, nemzetiségre nézve.

A beküldött hírek, koncertajánlók tartalmáért, helyesírásáért nem vállalunk felelősséget!!! Időhiány miatt nem biztos, hogy mindig ki tudjuk javítani a helyesírási-, fogalmazási hibákat, tehát megkérünk mindenkit, hogy tömören fogalmazzon és a szöveges ajánlója tartalmazza a fontos információkat (helyszín, időpont, belépti díj, stb.)!!

Mivel a(z) RM Média szerelemből/hobbiból készül, ezért csak olyan webflyereket, plakátokat áll módomban megjelentetni amelyeken rajta van a bannerem, illetve olyan képes reklámokat jelentetek meg amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az RM Media/Shop tevékenységéhez (pl. olyan koncertek reklámozása amelyek valamilyen módon köto~dnek a(z) RM Media-hoz, vagy azon együttesek koncertplakátjainak a megjelentetése amelyek a(z) RM management-hez tartoznak (Fading Circles, Empty Dreams, Ideas, Mytra, Sear Bliss), vagy egyéb egyezségek alapján. Amennyiben a plakáton rajta van a logónk természetesen kikerül az oldalra. A beküldött szöveges sajtóanyagokat a fentiektől függetlenül betesszük a megfelelő menüpontokba: Hírek/Koncertek-Rendezvények.

Minden munkatársnak jogában áll úgy objektív-, mint szubjektív véleményt nyilvánítani. Ha valakinek valami kivetnivalója van egy adott írással kapcsolatosan, az személyesen vegye fel a kapcsolatot a cikk szerzőjével.

Apróhirdetés:
Amennyiben vannak megunt CD-id, DVD-id, kazettáid, stb, vagy keresel valamit, zenésztársakra lenne szükséged, hangszert adnál el-vennél, úgy azt meghirdetheted ennek a rovatnak a keretin belül. Minden hirdetés 2 hétig maradhat, a határidő lejárta után ismét el kell küldened, ha időközben sikerült végrehajtani a hirdetés tárgyát akkor megkérünk, hogy jelezd nekünk. Felhívjuk figyelmedet, hogy MP3 formátumú zenefájlokat tartalmazó CD-k, írott CD-k kereskedelmi célú sokszorosítása, árusítása TILOS! Ilyen tartalmú hirdetéseket nem fogadunk el, nem jelentetünk meg!


Az oldal tetejére

Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!