RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTBESZÁMOLÓK


Insane
- Kolozsvár, 2006. November 12, Roland Garros -

Vasárnap este volt a budapesti Insane zenekar romániai turnéjának a záró felvonása a kolozsvári Roland Garros-ban. A kezdés este 9-re volt meghírdetve, pontban ott voltam. A közönség közül rajtam kívül még 2 ember volt. Kicsit megijedtem, hogy ilyen kevesen leszünk, de a koncertig azért elég szép számmal jelentek meg helyi rockerek. A kezdés végül 10-kor volt, addig sikerült elbeszélgetnem a bandával. Nagyon korrekt emberek, semmi sztárallűr, finnyáskodás...szerintem ilyen kéne legyen minden rockzenész!!! Megtudtam tőlük, hogy egy elég sikeres volt a romániai turné. Bukarestben két bulit is nyomtak, mivel a konstancai koncertjük valami miatt le lett fújva. Szerettem volna pólót is venni, de ami nekem igazán bejött, abból már nem volt, elkapkodták a korábbi állomásokon...

Aztán eljött, aminek jönnie kellett: megkezdődött az Insane első kolozsvári koncertje. Az alig 50 férőhelyes terem elég szépen megtelt, bár nem volt teltház... A közönség soraiban felfedeztem néhány hazai zenészt is, mint a Luna Amara gitárosát és énekesét, akik eljöttek megnézni mire képes ez a magyarországi banda. Kezdetben inkább csak kíváncsiskodott a közönég, elég kevés mozgást tapasztaltam, de a végére, főleg Oszi bíztatására belelendültek és még pogó is volt.

A cucc nagyon jól szólt, ahhoz képest, hogy egyáltalán nem rock koncertekre találták ki azt a kis klubot. A setlist összesen 10 számot tartalmazott, plussz egy ráadást, amiből végül kettő lett... Igaz ez nem sok, ha azt vesszük, hogy Bukarestben fél órát(!) játszodtak ráadásnak. Szerintem lesz sikerük Romániában is...ha a Subscribe-nak sikerült, akkor nekik miért ne?

Végezetül még annyit, hogy sikeresen zárult a turné, az utolsó koncerten nagyon jó volt a hangulat, szemmel láthatóan otthon érzik magukat a színpadon! Remélem még fogjuk őket látni hazai színpadokon!!!

NitRo

Erdélyben/Romániában Insane CD-ket itt lehet rendelni: prec.rpm[at]gmail.com.

Vissza

Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!