RM Shop

PARTNEREK


HammerWorld

Accord Management

Cartea de nisip

Hatework

Maximum Rock Magazin

Sun&Moon Records

Transylvania Music

VHR Pub

Zenecentrum

free counters

RM Media


KONCERTBESZÁMOLÓK


Blaze Bayley - show electrizant in Silver Church
- Bucuresti, 23 martie 2012, Silver Church -

Vineri pe 23 martie, Blaze Bayley a urcat pe scena din Silver Church intr-o forma de zile mari, cu chef de show si cu un setlist bine structurat ce a inclus piese lansate alaturi de Wolfsbane, melodii de pe noul album "The King of Metal" si, desigur piese din repertoriul Iron Maiden ce au faut deliciul publicului.

Baietii de la Incipient au facut onorurile, deschizand seara cu un recital bine pus la punct. Iar fix la ora 20.00 a inceput show-ul Blaze Bayley, in acordurile piesei "Will to Win" de pe albumul Blood and Belief, o melodie rasunatoare ce a lasat sa se inteleaga nota in care avea sa se deruleze intreaga seara. Inca de la aceste prime acorduri a fost clar ca Blaze e un interpret cu clasa si un show man desavarsit. Pret de 90 de minute a "umplut" scena si i-a tinut pe cei prezenti cu ochii pe el. Alaturi de cei patru instrumentisti care il insotesc a facut un show total: dincolo de cele 15 piese cantate, a interactionat cu publicul, iar la final a semnat nenumarate autografe si a facut poze cu fanii.

Printre cei prezenti s-au aflat multi dintre cei care l-au vazut pe Blaze alaturi de Iron Maiden in 1995 si nu de putine ori am surprins comentarii ce variau de la "e incredibil ca acum e atat de aproape de noi" la "e la fel de impunator ca in 95" sau "vocea lui imi da aceiasi fiori ca la 16 ani".

In decursul concertului , Blaze a punctat cateva elemente despre piesele pezentate si din toate scurtele pasaje introductive a reiesit clar atasamentul sincer si pretuirea solistului fata de publicul sau. Chiar la inceputul concertului "The Brave" a fost prezentata ca o melodie ce ii defineste pe toti cei prezenti in sala, iar cand a venit randul piesei "The King of Metal," ce da titlul albumului in al carui turneu de promovare Blaze a ajuns la Bucuresti, solistul si-a concentrat din nou atentia asupra spectatorilor, explicand ca: "voi, cei datorita carora ma aflu aici, sunteti regii metalului".

Tot pentru a-i delecta pe cei prezenti, Blaze a prezentat mai multe piese din perioada in care a activat alaturi de Iron Maiden si a precizat cat de placut a fost pentru el intervalul de timp petrecut in foarte iubita trupa britanica. Atmosfera s-a incins la piesele "Futureal", "Lord of the Flies" si "The Clansman". Iar un alt moment de mare intensitate a fost prezenta pe scena a celor de la Trooper. Coiotu' si Balauru' au cantat alaturi de Blaze piesa Man On The Edge si sala a luat foc.

Publicul s-a despartit greu de Blaze, dupa o ora si jumatate de rock cantat cu mult aplomb, iar unii dintre spectatori l-au urmat pe solist si la Targoviste unde acesta a sustinut, alaturi de Trooper, un concert memorabil pe 24 martie in Pub Fiord.

Playlist:
Will to Win
Lord of the Flies
The Launch
Dimebag
Ghost in the Machine
The King of Metal
Silicon Messiah
The Brave
The Black Country
Leap of Faith
Stare at the Sun
The Clansman
Man on the Edge (impreuna cu Trooper)
Futureal
Virus

Text: Ruxia Sandru
Foto: Iulian Georgescu - Rock 4 You

Vissza

Copyright © 2005-2013 RM Media. All rights reserved!